Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τόνια Σωτηροπούλου: Με εντυπωσιακή τουαλέτα στις Κάννες, με τον Κωστή Μαραβέγια! [pics]

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 16:53 Τόνια Σωτηροπούλου: Με εντυπωσιακή τουαλέτα στις Κάννες, με τον Κωστή Μαραβέγια! [pics]
Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι αχώριστοι!

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν λείπει στιγμή από το πλευρό της όμορφης ηθοποιού, αφού την στηρίζει σε κάθε της βήμα και φυσικά σε κάθε της απόφαση. Εδώ και λίγες ώρες, το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών, δηλαδή στο σημαντικότερο διαγωνισμό κινηματογράφου που διεξάγεται μία φορά το χρόνο.

Ο κινηματογράφος αποτελεί την μεγάλη αδυναμία της μελαχρινής ηθοποιού και αυτός είναι και ο λόγος που αποτελεί το βασικό της επάγγελμα. Η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν πώς το θέατρο τη φοβίζει και έτσι προτιμά να εργάζεται στην μεγάλη οθόνη. Πριν λίγες μέρες έγινε μάλιστα η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Everything is wonderful», η οποία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους της χώρας μας στις 23 Μαΐου. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, δεν θα γινόταν να λείπει από το πιο λαμπερό φεστιβάλ του χρόνου.

Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας τους στην πόλη της Νότιας Γαλλίας, τόσο η Τόνια όσο και ο κολλητός φίλος της και παραγωγός ταινιών Γιάννης Καγιούλης δεν σταμάτησαν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμές από το ταξίδι τους αλλά και από τις βόλτες τους εκεί. Να σημειωθεί ότι πολλές είναι οι προσωπικότητες του εξωτερικού που έχουν δώσει το παρών στην μεγαλύτερη γιορτή του cinema.

Δες τα στιγμιότυπα:

 
πηγή: tlife.gr