Η Κλέλια Ρένεση μιλά για την κόρη της και αποκαλύπτει το καλοκαιρινό της όνομα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 10:40 Η Κλέλια Ρένεση μιλά για την κόρη της και αποκαλύπτει το καλοκαιρινό της όνομα

Η Κλέλια Ρένεση έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν από 10 ημέρες. Την ανακοίνωση έκανε ο πατέρας της Ανδρέας, χωρίς ωστόσο, να αποκαλύπτει λεπτομέρειες.

Πριν από λίγες ώρες, η ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για το θαύμα που ζει ενώ αποκάλυψε το  όνομα της κόρης της το οποίο είναι Κοραλία.

Ανέβασε ένα ποστ στο instagram και έγραψε:

«Το Σάββατο 18/5 υποδέχτηκα στην αγκαλιά μου την κόρη μου κ δασκάλα μου Κοραλία κ από τότε η καρδιά μου βγήκε έξω απ το σώμα μου κ με κοιτάει λαίμαργα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές κ τα χαμογελά. Ολους τους φίλους που στάθηκαν πλάι μου, τους συγγενείς , την γιατρό μου κ τους συνεργάτες μου που με βοήθησαν σ αυτό το ταξίδι. Είμαστε κ οι δυο πολύ τυχερές που σας έχουμε φύλακες του ονείρου. 

Η Κοραλία κατέφθασε από τα κρυστάλλινα νερά της Ζακύνθου, της Γαύδου κ τις βουνοκορφές της Κρήτης κ έχει στο μάτι γατίσιο νάζι που δεν σηκώνει αμφιβολία… υπάρχουν νεράιδες. Τα φιλιά μας σε όλους σας. Να στε πάντα καλά με ανοιχτά πανιά».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση