Η απαγωγή της Πάμελα Άντερσον στο «Μπόρατ» διέλυσε το γάμο της (vid)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 23:23 Η απαγωγή της Πάμελα Άντερσον στο «Μπόρατ» διέλυσε το γάμο της (vid)

Η ρεαλιστική προσπάθεια απαγωγής της Πάμελα Άντερσον στο «Μπόρατ» εξόργισε τον τότε σύζυγό της Kid Rock ο οποίος της ζήτησε διαζύγιο.

Όπως σιγουρα θυμούνται όσοι έχουν δει την ταινία «Μπόρατ» του 2006, ο ερωτοχτυπημένος ήρωας που υποδύεται ο Σάσα Μπάρον Κοέν συναντάει την Πάμελα Άντερσον (η οποία υποδύεται τον εαυτό της) σε ένα κατάστημα Virgin Megastore και προσπαθεί να την κλέψει βάζοντάς τη μέσα σε ένα σάκο.

Το σκηνικό μέσα στο κατάστημα όπως και το κυνηγητό έξω από αυτό, ασφαλώς και ήταν στημένο ανάμεσα στους δυο πρωταγωνιστές και τους σεκιουριτάδες του καταστήματος. Ωστόσο για να είναι το αποτέλεσμα όσο πιο ρεαλιστικό γινόταν, ο κόσμος που ήταν εκεί δεν είχε την παραμικρή ιδέα ότι αυτό που εκτυλίσσονταν μπροστά στα μάτια τους ήταν μέρος μιας ταινίας.

Μιλώντας για τη σκηνή της απαγωγής της Πάμελα Άντερσον, ο Μπάρον Κοέν αποκάλυψε ότι όχι μόνο δεν άρεσε στον τότε σύζυγό της, Kid Rock, αλλά οδήγησε και στο χωρισμό του ζευγαριού, ο οποίος ήλθε λίγο καιρό μετά την πρεμιέρα της ταινίας. Ο Σάσα μάλιστα ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της προβολής του φιλμ, ο Kid Rock άρχισε να ουρλιάζει στην Πάμελα ότι είχε ταπεινωθεί. Θυμάται επίσης ότι όταν της έστειλε ένα μήνυμα για να τη ρωτήσει πώς φάνηκε η ταινία στον σύζυγό της, η εκρηκτική σταρ του «Baywatch» του απάντησε ότι o σύγυγός της ζήτησε διαζύγιο. «Τη ρώτησα γιατί;» λέει ο Σάσα και εκείνη μου απάντησε απλώς «η ταινία». Νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα.

Όπως αναφέρει ο Σάσα, γύρισαν τη συγκεκριμένη σκηνή δυο φορές. Η Πάμελα βρίσκεται καθισμένη σε ένα γραφείο υπογράφοντας αντίτυπα βιβλίων όταν έρχεται η σειρά του Μπόρατ που στέκεται στην ουρά ξεροσταλιάζοντας για την ξανθιά σεξοβόμβα. Μαζί του έχει και έναν «παραδοσιακό σάκο γάμου» και αφού της λέει διάφορα, της κάνει πρόταση γάμου και προσπαθεί να τη βάλει μέσα στο σάκο και να την πάει στο Καζακστάν. 

Περιγράφοντας την πρώτη απόπειρα ο Σάσα περιγράφει ότι άρπαξε την Πάμελα στους ώμους και άρχισε να τρέχει, χωρίς ωστόσο να αντιδράσει κανείς και να προσπαθήσει να τον εμποδίσει. 

Στη δεύτερη προσπάθεια όμως ο κόσμος αντέδρασε παραπάνω από ό,τι έπρεπε και μάλιστα η Πάμελα τραυματίστηκε κατά λάθος στο σαγόνι όταν όλοι έπεσαν πάνω στον Σάσα για να τον εμποδίσουν να την απαγάγει.

πηγή: reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση