Beverly Hills 90210: Πόζες με μαγιό και χωρίς μακιγιάζ 19 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Ιουνίου 2019 15:05 Beverly Hills 90210: Πόζες με μαγιό και χωρίς μακιγιάζ 19 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

«Κέλι», «Ντόνα» και «Άντρεα» σε ένα reunion που κάνει θραύση στο Instagram.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επιστροφή του Beverly Hills 90210, καθώς στις 7 Αυγούστου θα κάνει πρεμιέρα το reboot της θρυλικής σειράς. Οι πρωταγωνιστές που αγαπήθηκαν από το νεανικό κοινό επιστρέφουν στις τηλεοπτικές οθόνες, με μεγάλο απόντα τον Λουκ Πέρι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο τον περασμένο Μάρτιο.

Μάλιστα, ήδη έχει κυκλοφορήσει το πρώτο επίσημο teaser του reboot με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, ενώ με το «καλημέρα» έχουν ξεκινήσει και τα πρώτα δημοσιεύματα για κόντρες στα παρασκήνια ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες, φωτογραφίζοντας την Σάνeν Ντόχερτι, η οποία είχε απαντήσει σε αυστηρούς τόνους, μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram.

Πάντως, οι υπόλοιπες πρωταγωνίστριες, δηλαδή, η Τόρι Σπέλινγκ, η Τζένι Γκαρθ και η Γκαμπριέλα Καρτέρις δείχνουν να έχουν άψογες σχέσεις μεταξύ τους. Μάλιστα, πέρασαν μαζί το σαββατοκύριακο με τη «Ντόνα» να ανεβάζει σχετικές φωτογραφίες στο Instagram. Μάλιστα, οι πάλαι ποτέ «Κέλι», «Ντόνα» και «Άντρεα» δε δίστασαν να ποζάρουν στο φακό με μαγιό και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, σε ένα… reunion 19 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, που κάνει θραύση.

Στη μία φωτογραφία η Σπέλινγκ αναφέρει πως πρόκειται για ένα «κυριακάτικο οικογενειακό δείπνο», ενώ την άλλη τη συνοδεύει με ένα τρυφερό μήνυμα.

«Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να πάω στο κολλέγιο μετά το λύκειο, αλλά τώρα έχω αυτές τις πανέμορφες κυρίες ως συγκατοίκους μου για το καλοκαίρι!», έγραψε η ηθοποιός και τα likes «έπεσαν» βροχή.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση