Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Ράφα Ναδάλ έβαλε σε πώληση τον αγαπημένο του «Μπετόβεν»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 11:47 Ο Ράφα Ναδάλ έβαλε σε πώληση τον αγαπημένο του «Μπετόβεν»

Ο Ισπανός αστέρας του τένις κοστολογεί το σκάφος του στα 2,6 εκατ. ευρώ

Ο Ράφα Ναδάλ συνεχίζει τη δύσκολη διαδρομή του προς το «βάθρο» στο Γκραν Σλαμ του Γουίμπλεντον, εκεί όπου έχει φτάσει μόλις δύο φορές στην τεράστια καριέρα του. Στα ημιτελικά αντιμετωπίζει τον «βασιλιά» του γρασιδιού, Ρότζερ Φέντερερ, με τις οκτώ κατακτήσεις στο Λονδίνο, σε μια δεδομένα δύσκολη αποστολή για εκείνον.

Παράλληλα, όμως, τον Ισπανό αστέρα του τένις φαίνεται ότι τον απασχολούν και άλλα πράγματα εκτός του αθλήματος στο οποίο πρωταγωνιστεί, καθώς έβαλε προς πώληση το αγαπημένο γιοτ του, 23,05 μέτρων έναντι 2,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ναδάλ αγόρασε το Mitsubishi MCY 76, το 2016, και το ονόμασε «Μπετόβεν», λόγω της αγάπης του για την κλασσική μουσική. Το σκάφος κατασκευάστηκε από τη Monte Carlo Yachts και έχει μέγιστη ταχύτητα 31 κόμβων την ώρα.

Σύμφωνα με την Camper & Nicholsons που ανέλαβε την πώληση του «Beethoven» το σκάφος διατίθεται σε άριστη κατάσταση με πολύ λίγες ώρες πλεύσης.

Το εσωτερικό και το εξωτερικό του σκάφους σχεδιάστηκαν από τη βραβευμένη Nuvolari Lenard. Στο εσωτερικό που προσφέρει την άνεση κατοικίας κυριαρχεί η ουδέτερη χρωματική παλέτα. Έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας οκτώ ατόμων στις τέσσερις καμπίνες, μία master suite, μία VIP suite και δύο δίκλινες καμπίνες.

Σύμφωνα με μια δήλωση που φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Ράφα είχε δηλώσει για το ναυπηγημένο στην Ιταλία «Μπετόβεν»: «Το να είμαι εν πλω στο MCY 76 μου δίνει την ευκαιρία να ξεφύγω όταν θέλω να ξεφύγω. Έχω το σκάφος σε απόσταση ενός λεπτού από το σπίτι μου με το αυτοκίνητο, έτσι σε κάθε στιγμή που αισθάνομαι ελεύθερος να πω καλά, θα πάω και θα επιστρέψω αύριο. Αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσω».

Δείτε εικόνες του «Μπετόβεν»:

Οι φωτογραφίες είναι από την ιστοσελίδα της Camper & Nicholsons.

Πηγή: newsbeast.gr