Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη για το εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου στον Alpha

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 12:21 Η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη για το εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου στον Alpha

Πριν από έναν περίπου μήνα, ο Πάνος Καλλίτσης είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά το μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων, είχε αναφερθεί στον χωρισμό του από την Έλενα Χριστοπούλου.

 

Η εξομολόγησή του Πάνου Καλλίτση ωστόσο, έφερε την αντίδραση της γνωστής booker μοντέλων, η οποία ενοχλημένη από τα όσα ειπώθηκαν απέστειλε εξώδικο στον Alpha, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις αναφορές του πρώην συζύγου της για εκείνη σχετικά με τον χωρισμό τους.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ελεονώρα Μελέτη πήρε για πρώτη φορά θέση σε σχέση με το εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου, μιλώντας στο περιοδικό Gala.

Στεναχωρήθηκες με το εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου;

Όχι. Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος. Ακολούθησα τη μέθοδο της συνέντευξης που ακολουθώ με όλους τους καλεσμένους. Έκανα ερωτήσεις και όχι διάλογο. Δεν κάνω ποτέ διάλογο με τους καλεσμένους. Η συνέντευξη είχε περάσει από νομική έγκριση, οπότε ξέραμε ότι είμαστε καθ’ όλα σωστοί. Δεν άκουσα να λέει κάτι κακό ο Πάνος. Ενημερώθηκα αργά για το εξώδικο από δημοσιογράφους. Έκανα διακοπές στο Λονδίνο τότε και ο σταθμός έκρινε ότι δεν χρειαζόταν να με ενοχλήσει για κάτι τέτοιο. Ο καθένας αποφασίζει να κινηθεί όπως νομίζει. Εκείνη έκρινε ότι έπρεπε να κινηθεί με αυτό τον τρόπο. ΟΚ, δεκτό.

 

Πηγή: govastileto.gr