Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τη Λίτσα Διαμάντη - Δες πώς είναι σήμερα η τραγουδίστρια [pics]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 08:51 Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τη Λίτσα Διαμάντη - Δες πώς είναι σήμερα η τραγουδίστρια [pics]

Τη λάτρεψαν οι συνθέτες, της χάρισαν από τα ωραιότερά τους τραγούδια κι εκείνη μίλησε στην καρδιά του κόσμου με τη φωνή της τραγουδώντας τα. Η Λίτσα Διαμάντη, η λαϊκή ερμηνεύτρια με το χαμηλό προφίλ που έκανε μία καριέρα γεμάτη επιτυχίες από τις αρχές της δεκαετίας του ’70 έως τα τέλη της δεκαετίας του ’90, έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια. Σήμερα, ζει στο κέντρο της Αθήνας μακριά από τη δημοσιότητα, θέλοντας να ζει ήρεμα και κάνοντας ταξίδια που αγαπάει πολύ. επιλέγοντας την ηρεμία μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα.

Ωστόσο, πρόσφατα έκανε μια σπάνια (έως και συλλεκτική!) εμφάνιση. Δέκα χρόνια μετά το «παρών» που είχε δώσει σε συναυλία-αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη, στο Καλλιμάρμαρο το 200, η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να αρνηθεί την πρόσκληση του φίλου της, θεατρικού παραγωγού, Ηλία Μαροσούλη, και πήγε να δει από κοντά στο θέατρο Άλσος την παράσταση «Το δικό μας σινεμά» .

Ντυμένη στα λευκά και φανερά ευδιάθετη, παρακολούθησε τη θεατρική επιτυχία του φετινού καλοκαιριού από τις πρώτες σειρές, παρέα με τη φίλη και συνάδελφό της, Κατερίνα Στανίση. Η 70χρονη τραγουδίστρια φάνηκε να απολαμβάνει το μιούζικαλ των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και χειροκρότησε με θέρμη τους πρωταγωνιστές.

Φωτογραφίες: NDP

πηγή: tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση