Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στον Luke Perry

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2019 09:58 Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στον Luke Perry

Η σειρά που έγραψε τηλεοπτική ιστορία στα ’90s, το Beverly Hills 90210, επέστρεψε στις οθόνες μας στις 7 Αυγούστου 2019, με νέα επεισόδια και τους ίδιους πρωταγωνιστές. Στο Μπέβερλι Χιλς, όμως, δεν «μένει» πια ο Luke Perry. 

Ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός και αγαπήθηκε πολύ μέσα από το ρόλο του Dylan στα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills, πέθανε στις αρχές του περασμένου Μάρτη, στα 52 του χρόνια, έπειτα από βαρύτατο εγκεφαλικό που υπέστη.

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα τους Beverly Hills 90210, έγινε χθες το βράδυ στην Αμερική και αυτοί είναι οι τίτλοι αρχής:

Λίγο πριν το φινάλε του επεισοδίου, η «Κέλι» και η «Ντόνα», με μάτια βουρκωμένα, παρακολουθούν στην τηλεόραση μια χαρακτηριστική σκηνή με τον «Μπράντον» και τον «Ντίλαν». Ο Luke Perry λέει στη συγκεκριμένη σκηνή: «Καλώς ήρθες στον παράδεισο φίλε! Καλώς ήρθες στο όνειρό σου»! Η εικόνα παγώνει και οι συντελεστές αποχαιρετούν τον ηθοποιό γράφοντας: «Για τον φίλο μας, Luke Perry. 1966 – 2019».

To Beverly Hills 90210 επιστρέφει με 6 νέα επεισόδια. Το σενάριο θα είναι μια εναλλακτική πραγματικότητα όπου οι ηθοποιοί, έχοντας επηρεαστεί πολύ από τη σειρά, ξανασυναντιούνται μετά από 19 χρόνια για να συζητήσουν την πιθανότητα του reboot. «Τι θα γίνει όταν πρώτες αγάπες, φίλοι και εχθροί ξανασυναντιούνται καθώς το γνωστό cast – με το οποίο έχουμε μεγαλώσει – θέλει να συνεχίσει από όπου το άφησε;», λέει η επίσημη σύνοψη της σειράς.

πηγή: zappit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση