Ο “Μπομπ Σφουγγαράκης” και η παρέα του έγιναν sneakers!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2019 12:37 Ο “Μπομπ Σφουγγαράκης” και η παρέα του έγιναν sneakers!

Οι ήρωες της γνωστής και αγαπημένης σειράς κινουμένων σχεδίων “Μπομπ Σφουγγαράκης”, αυτό τον Αύγουστο μετακομίζουν από τον “Βυθό του Μπικίνι” στην ξηρά, καθώς ο πρώην αστέρας του μπάσκετ Kyrie Irving και η Nike, ένωσαν τις δυνάμεις τους με την δημοφιλή σειρά για μια πολύχρωμη συλλογή από sneakers.

Η νέα συλλογή αποτελείται από πέντε πανέμορφα σχέδια και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 10 Αυγούστου. Κάθε sneaker της συλλογής είναι αφιερωμένο και σε έναν από τους πέντε πιο σημαντικούς ήρωες της σειράς κινουμένων σχεδίων, οι οποίοι είναι: ο Μπομπ Σφουγγαράκης (SpongeBob SquarePants), ο ροζ αστερίας Πάτρικ (Patrick Star), ο Καλαμάρης (Squidward Tentacles), ο Κύριος Καβούρης (Mr. Krabs) και ο σκίουρος Σάντυ (Sandy Cheeks).

Για τους τρεις πρώτους ήρωες χρησιμοποιήθηκε το μοντέλο Nike Kyrie 5 και για τους άλλους δύο το Nike Kyrie Low 2. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην παίκτης των Dukes και μέλος της ομάδας Nike κυκλοφορεί ένα νέο sneaker, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που αποφάσισε να συνεργαστεί με την Nike για την δημιουργία αθλητικών παπουτσιών με τόσο ιδιαίτερη θεματολογία.

Δείτε τα 5 μοναδικά σχέδια παρακάτω:

Kyrie 5 ‘SpongeBob SquarePants’

Kyrie 5 ‘Patrick Star’

Kyrie 5 ‘Squidward’

Kyrie Low 2 ‘Mr. Krabs’

Kyrie Low 2 ‘Sandy Cheeks’

Πηγή: perpetual.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση