Η Τόνια Σωτηροπούλου αποκάλυψε τη ρουτίνα της ομορφιάς της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 14:17 Η Τόνια Σωτηροπούλου αποκάλυψε τη ρουτίνα της ομορφιάς της

Αποκάλυψε το πολύ οικονομικό προϊόν που χρησιμοποιεί για την ενυδάτωση του προσώπου της.

Η Τόνια Σωτηροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό InStyle και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα μελλοντικά επαγγελματικά σχέδιά της, στο ενδεχόμενο να κάνει τη δική της οικογένεια αλλά και στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της.

Μαλιστα αποκάλυψε ένα πολύ οικονομικό προϊόν που χρησιμοποιεί για την ενυδάτωση του προσώπου της: 

«Η σχέση μου με την ομορφιά είναι πολύ καθαρή, ταυτίζεται με την υγεία και είναι πολύ συμμετρική. Σαν tip για καλό δέρμα, θα πρότεινα ανά δύο μήνες να αλλάζουμε τα καλλυντικά μας, διότι το ph του προσώπου μας συνηθίζει τα ίδια καλλυντικά. Χρησιμοποιώ φυτικά προϊόντα, όπως αμυγδαλέλαιο στο πρόσωπό μου, διότι είναι βαθιά ενυδατικό, ενώ συνιστώ μασάζ προσώπου για ανάπλαση κυττάρων.

Επίσης, κάνω θεραπείες με βιταμίνες και οξέα. Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι ενέσιμο, αλλά αν αισθανθώ την ανάγκη θα το κάνω. Δεν είμαι της υπερβολής, αλλά αν δω κάποια στιγμή κάτι που δεν μου αρέσει, θα κάνω μπότοξ.

Δεν μου αρέσει, όμως η παρέμβαση και δεν κατανοώ γιατί έχουμε όλες την τάση να γίνουμε ίδιες. Για το σώμα πρέπει να ασκούμαστε και να έχουμε σωστή διατροφή. Είναι όλα θέμα υγείας και ευεξίας και αυτό το οφείλουμε στον εαυτό μας».

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση