Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O Γιάννης Σπαλιάρας στο Netflix: Έφυγε για Μεξικό για τα γυρίσματα [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 13:13 O Γιάννης Σπαλιάρας στο Netflix: Έφυγε για Μεξικό για τα γυρίσματα [Βίντεο]

Έφυγε για Μεξικό, για τα γυρίσματα της σειράς όπου θα υποδυθεί έναν πρώην πράκτορα της CIA, ελληνικής καταγωγής.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έφυγε για Μεξικό, όπου θα ξεκινήσει γυρίσματα για μια νέα μεγάλη παραγωγή του Netflix. Το σίριαλ στο οποίο θα συμμετάσχει έχει να κάνει με τη ζωή του εμπόρου ναρκωτικών Αμάδο Καρίγιο Φουέντες, με τον Σπαλιάρα να υποδύεται έναν πρώην πράκτορα της CIA.

Ο ίδιος ανέβασε ένα ποστ πριν από λίγες μέρες όπου έχει μπει στον ρόλο και έγραψε στη λεζάντα (στα ελληνικά και στα ισπανικά τα οποία μαθαίνει για χάρη του ρόλου): 

«Αλήθεια δεν ξέρω τι να πω ... η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φαντασία... La Victoria esta dedicada a mi padre».

Λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» γι’ αυτή τη νέα μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του.

«Πηγαίνω στο Μεξικό για μια ξένη παραγωγή, ένα σίριαλ. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα… Πέρασα αρκετά κάστινγκ, έστειλα πολλά βίντεο στα ισπανικά και τελικά πήρα το ρόλο. Το σίριαλ αφορά στη ζωή του Αμάδο Καρίγιο Φουέντες, του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών της δεκαετίας του ’90.

Εγώ θα είμαι ένας πρώην πράκτορας της CIA, ελληνικής καταγωγής, που συνεργάζομαι εκεί… Δεν μπορώ να πω περισσότερα, θα τα δείτε. Έχω κλείσει για 15 επεισόδια, νομίζω ότι είναι πολύ για πρώτο ρόλο σε ξένη παραγωγή. Είναι πολύ δύσκολο με τα ισπανικά, κάνω προσπάθεια.

Είμαι ήδη κουρασμένος γιατί με το Μεξικό έχουμε οκτώ ώρες διαφορά, οπότε όλα τους τα μέιλ και τα συμβόλαια που μου έστελναν έρχονταν στις 2 το βράδυ και μετά διάβαζα μέχρι το πρωί, οπότε έχω κοιμηθεί ελάχιστα αυτή την εβδομάδα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Πηγή: thetoc.gr