Γιατί όλοι λένε ότι η Lady Gaga είναι τρελά ερωτευμένη; Η φωτο "φωτιά"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 10:22 Γιατί όλοι λένε ότι η Lady Gaga είναι τρελά ερωτευμένη; Η φωτο "φωτιά"

Η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram,αινιγματική, ρομαντική και πολλά υποσχόμενη.

Αυτό το κορίτσι κι αν έζησε πολλές αλλαγές στη ζωή της τον τελυταίο καιρό.  Χώρισε έπειτα από δύο χρόνια σχέσης με τον Κριστιάν Καρίνο, ενώ όλοι περίμεναν τον γάμο τους και ακολούθησε η ιστορία της "σχέσης" της με τον ΜπράντλεΪ Κούπερ, με τους θαυμαστές και το κοινό να περιμένουν τη μεγάλη αποκάλυψη. .Ήρθε και ο χωρισμός του Μπράντλεϊ με την Ιρίνα Σάικ και οι φήμες περί έρωτα ανάμεσά τους αναζωπυρώθηκαν.

Τελικά, δύο περίπου μήνες μετά τον χωρισμό Κούπερ-Σάικ, η Lady Gaga "συνελήφθη" να ανταλλάσει τρυφερά φιλιά στη μέση του δρόμου, όχι όμως με τον Μπράντλεϊ, αλλά με τον Νταν Χόρτον. Και τώρα οι θαυμαστές της και τα gossip Μέσα της Αμερικής έχουν ξεσηκωθεί και μιλούν για τον μεγάλο έρωτα που ζει κα δεν αποκαλύπτει. Ο λόγος; Η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram,αινιγματική, ρομαντική και πολλά υποσχόμενη.

Στη  φωτογραφία μυρίζει ένα λευκό τριαντάφυλλο, πίσω από ένα βάζο με πολλά τριαντάφυλλα κάτω από το φως των κεριών. Τα σχόλια έπεσαν βροχή και τόλμησαν να τη ρωτήσουν ακόμα και αν είανι ερωτευμένη με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, κι αν εκείνος τη φωτογράφισε. 

Δείτε την ανάρτησή της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

πηγή: Thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση