Τανιμανίδης - Μπόμπα: Μυθική επέτειος γάμου στην Καππαδοκία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2019 13:45 Τανιμανίδης - Μπόμπα: Μυθική επέτειος γάμου στην Καππαδοκία

Ενα «δώρο» αποφάσισαν να κάνουν στους εαυτούς τους ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

Ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και πέταξαν μέχρι την Καππαδοκία, έναν προορισμό που ήταν εδώ και καιρό στην λίστα τους αλλά βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία να απολαύσουν.

Ο λόγος για τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα οι οποίοι αποφάσισαν να περάσουν την επέτειο του γάμου τους εκεί. Και μπορεί μόλις πρόσφατα να ολοκλήρωσαν την μετακόμισή τους στο νέο τους σπίτι στο Κολωνάκι, ωστόσο τίποτα δεν τους κρατά στην πρωτεύουσα.

Το λαμπερό ζευγάρι παντρεύτηκε πέρυσι, 1η Σεπτεμβρίου στο Βαθύ της Σίφνου, με την Χριστίνα Μπόμπα να φορά ένα εντυπωσιακό νυφικό Celia Kritharioti με αποκαλυπτική πλάτη. Η νύφη είχε φτάσει στην εκκλησία με φουσκωτό σκάφος ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης είχε επιλέξει να πάει με τα πόδια χορεύοντας ποντιακά με τον κόσμο να τον χειροκροτεί.

Ιδιαίτερα ενεργοί στα social media, ο Σάκης κι η Χριστίνα δεν παρέλειψαν να μοιραστούν κάθε στιγμή του ταξιδιού τους με τους διαδικτυακούς φίλους τους.

Μάλιστα, αφού πήγαν σε ένα τουρκικό χαμάμ για να χαλαρώσουν, φόρεσαν τα κατάλληλα ρούχα και εξερεύνησαν την περιοχή με τις υπόγειες κατοικίες ενώ έκαναν και βόλτα με αερόστατο για να δουν την περιοχή από ψηλά.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση