Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γνωρίστε την Ελληνίδα «Vanessa Mae» – Παίζει βιολί και προκαλεί πανικό σε κάθε live της!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 10:00 Γνωρίστε την Ελληνίδα «Vanessa Mae» – Παίζει βιολί και προκαλεί πανικό σε κάθε live της!

Γνωρίστε την Ελληνίδα «Vanessa Mae». Παίζει βιολί και προκαλεί πανικό σε κάθε live της.

Η Γεωργία Ράππου είναι μία νέα και πολλά υποσχόμενη καλλιτέχνης. Έμπειρη μουσικός, γεννημένη διασκεδάστρια, είναι δεξιοτέχνης στο βιολί και διαθέτει μια εντυπωσιακή σκηνική παρουσία που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Το πρόγραμμά της έχει ποικίλες μουσικές επιρροές και η εμφάνισή της συζητείται πολύ, αφού είναι η μοναδική τραγουδίστρια που στα live της δείχνει τις ικανότητές της και στο βιολί, με μουσικά κομμάτια-έκπληξη και ένα ιδιαίτερο show.

Από το 2000 ασχολείται επαγγελματικά με την παραδοσιακή-λαϊκή μουσική και το τραγούδι δουλεύοντας κοντά σε μεγάλα ονόματα του ελληνικοί λαϊκού πενταγράμμου, με την μέχρι τώρα πορεία της να είναι συνεχώς ανοδική. Πλέον, είναι κορυφαία στο είδος της της, αφού διαθέτει μια πολυδιάστατη καλλιτεχνική προσωπικότητα και κάνει πιο ελκυστική την διασκέδαση όπου εμφανίζεται.

Το νέο της τραγούδι τιτλοφορείται «Ως του έρωτα την άκρη» (έχει σημειώσει 300.000 προβολές σε διάστημα 6 εβδομάδων) και κυκλοφορεί από την Sonar Music, σε μουσική/στίχους του Βασίλη Δήμα και την παραγωγή/ενορχήστρωση του Ανδρέα Γιατράκου. Την οπτικοποίηση του music video πραγματοποίησε ο Χρήστος Γιατράκος.

πηγή:tlife.gr