J Lo: Καλύτερα στα 50 παρά στα 30! Τόλμησε να φορέσει το ίδιο iconic ρούχο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 12:46 J Lo: Καλύτερα στα 50 παρά στα 30! Τόλμησε να φορέσει το ίδιο iconic ρούχο

Η 50χρονη λατίνα «αναβίωσε» την εμφάνισή της με το περίφημο φόρεμα -χάρη στο οποίο γεννήθηκε αναζήτηση εικόνων της Google- όλο αυτοπεποίθηση και καλύτερη από τότε!

Εχει περάσει στην ιστορία ως ένα από τα πιο διάσημα ρούχα της ποπ κουλτούρας, αποτελώντας σημείο αναφοράς. Ο λόγος για την iconic πράσινη τουαλέτα που σχεδίασε πριν από 20 χρόνια η Ντονατέλα Βερσάτσε και φόρεσε η Τζένιφερ Λόπεζ προκαλώντας τέτοιο σάλο στο Διαδίκτυο ώστε χάρη σε αυτή «γεννήθηκε» η αναζήτηση εικόνων, το περίφημο Google Images.

 Σχεδόν 20 χρόνια αργότερα, η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός τόλμησε να φορέσει το ίδιο φόρεμα - γνωστό ως «bamboo green dress» και «jungle dress» -  σε επίδειξη μόδας της Ντονατέλα Βερσάτσε στο Μιλάνο γεμάτη αυτοπεποίθηση σε σχέση με την παλιότερη εμφάνιση δείχοντας καλύτερη τώρα, στα 50 της, απ' ό,τι τότε, στα 30 της!

Το 2015, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Google, Έρικ Σμιντ, είχε πει για το Versace φόρεμα πως ήταν η πιο δημοφιλής αναζήτηση που είχαν ποτέ. Εξήγησε, δε, ότι η Google δεν είχε τρόπο να «επιστρέψει» στους χρήστες ακριβώς αυτό που ήθελαν, δηλαδή την JLo με αυτό το φόρεμα. Έτσι, η αναζήτηση εικόνων της Google γεννήθηκε χάρη στο περίφημο φόρεμα Versace.

 Πως γεννήθηκε η ιδέα της «αναβίωσης» της εμφάνισης της Τζένιφερ Λόπεζ με το συγκεκριμένο φόρεμα;  Η Ντονατέλα Βερσάτσε αποκάλυψε πως η ιδέα για την «αναβίωση» της συγκλονιστικής εμφάνισης της Λόπεζ το 2000 προέκυψε, όταν οι δυο τους συναντήθηκαν στο φετινό Met Ball. «Είμαι υπερήφανη που εμπνεύσαμε το Google Images» είπε από το Μιλάνο. Αποτέλεσμα, η 50χρονη Λόπεζνα αναδειχτεί ως το μεγάλο hit του σόου του φημισμένου οίκου μόδας για την κολεξιόν του 2020.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση