Ζωή Παπαδοπούλου - Θοδωρής Πλεμμένος: Παντρεύτηκαν με κουμπάρο τον Κώστα Καραφώτη! [pics,video]

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 13:18 Ζωή Παπαδοπούλου - Θοδωρής Πλεμμένος: Παντρεύτηκαν με κουμπάρο τον Κώστα Καραφώτη! [pics,video]

Η Ζωή Παπαδοπούλου και ο αγαπημένος της, Θοδωρής Πλεμμένος, παντρεύτηκαν, ύστερα από 2,5 περίπου χρόνια γνωριμίας. Στις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου, η τραγουδίστρια και ο βολεϊμπολίστας αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης και αφοσίωσης ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο στο Κορωπί, παρουσία στενών συγγενών και καλών φίλων. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο επίσης τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης, ο οποίος απόλαυσε με χαμόγελο την προετοιμασία του γαμπρού, μιας και τον συνδέει μαζί τους βαθιά φιλία.

Η Ζωή Παπαδοπούλου, ήταν πραγματικά πανέμορφη μέσα στο νυφικό της με την 3 μέτρων ουρά στην κουάφ, ενώ ο Θοδωρής Πλεμμένος έδειχνε πιο γοητευτικός από ποτέ, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι με παπιγιόν λευκού χρώματος.

Η Γιώτα Τσιμπρικίδου, Παναγιώτης Ραφαηλίδης και ο Άγγελος Ανδριανός ήταν κάποιοι από τους διάσημους φίλους του ζευγαριού που έδωσαν το «παρών», τόσο στον γάμο, όσο και στο γλέντι που ακολούθησε. Μάλιστα, μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media -όπως και άλλων καλεσμένων βέβαια- είδαμε και τις πρώτες φωτογραφίες από την πιο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού.

Ζωή και Θοδωρή να ζήσετε!

πηγή: Tlife.gr

 
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση