Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κότσιρας για Μαχαιρίτσα: «Ο χρόνος σταμάτησε από τότε που έφυγες»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 23:43 Κότσιρας για Μαχαιρίτσα: «Ο χρόνος σταμάτησε από τότε που έφυγες»

Απαρηγόρητος από τον ξαφνικό θάνατο του καλλιτέχνη - όπως τόσοι άλλοι - ο Γιάννης Κότσιρας. Τι έγραψε στα social media.

Όπως κι αμέτρητοι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, έτσι και ο Γιάννης Κότσιρας μοιάζει απαρηγόρητος από τον ξαφνικό θάνατο του καλλιτέχνη. «Δεν μπορώ να γράψω μεγαλόσχημα πράγματα» γράφει ο ερμηνευτής πλάι σε μια φωτογραφία του με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

«Ήσουν και είσαι το φιλαράκι μου. Με την πελώρια αγκαλιά και τις συνεχείς ανησυχίες, αμφισβητήσεις, εμπνεύσεις. Και ίσως ακούγεται υπερβολικό αλλά για μένα ο χρόνος σταμάτησε φίλε» γράφει στη συνέχει και προσθέτει: «Η 9η Σεπτεμβρίου του 2019 θα κρατήσει καιρό... Όπως και για όλους όσους σε γνώρισαν».

Αυτά γράφει, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Κότσιρας στον συνάδελφο και φίλο του, όπως τον αποκαλεί, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που έφυγε από τη ζωή στις 9 Σεπτεμβρίου.

«Και ένα να ξέρεις. Η Ελένη και η Μαρία Κλάρα δεν θα είναι ποτέ μόνες τους. Όπως ακριβώς μου το είχες πει. Οι φίλοι σου είμαστε όλοι εδώ» αναφέρει συνεχίζοντας, απευθυνόμενος σε β’ πρόσωπο στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ο Γιάννης Κότσιρας. «Σε θυμάμαι έτσι. Με μια ξεκούρδιστη, κιθάρα. Γελαστό, θυμωμένο και χαρούμενο. Σ'αγαπώ και μου λείπεις πολύ...», λέει ακόμα.

Ιδού:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yannis Kotsiras (@yanniskotsiras.official) on

πηγή: thetoc.gr