Ζενεβιέβ Μαζαρί: Όταν γεράσω θα είμαι θεά με πολλά λίφτινγκ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2019 20:30 Ζενεβιέβ Μαζαρί: Όταν γεράσω θα είμαι θεά με πολλά λίφτινγκ

Λέει την ηλικία της αλλά τσαντίζεται όταν τη ρωτάνε συνεχώς γιαυτό.

Ποιος τολμάει να πάει κόντρα στη στρατηγό του GNTM; Και κυρίως, ποιος τολμά να την ρωτήσει για την ηλικία της; Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έγινε έξαλλη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στον Τάσο Μπιμπισίδη στο Down Town, όταν έγινε αναφορά στην ηλικία της… από την ίδια!

Πού μεγάλωσες;

Στο Μοσχάτο μεγάλωσα, τότε που ήταν χωριό. Μέχρι τα 18 μου παίζαμε κρυφτό στις αλάνες.

Και πώς από τις αλάνες έφτασες στη μόδα;

Εγώ έχω γεννηθεί το 1975. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Είχαμε μόνο το Μινιόν τότε και, αν δεν είχες χρήματα να αγοράσεις τις μάρκες του Μινιόν, είχες τη μαμά σου, καλή ώρα τη δικιά μου, που ενώ ήταν ζαχαροπλάστισσα η γυναίκα, έραβε και ένα ρούχο στη μηχανή για να έχουμε να φοράμε. Έτσι μπήκε στη ζωή μου το μικρόβιο, γιατί δεν μπορούσα να φοράω τα ρούχα που φορούσαν οι άλλοι και τα έφτιαχνα μαζί με τη μαμά μου. Δεν θέλω να λέω την ηλικία μου, μη με τσαντίζεις.

Μα μόνη σου λες συνέχεια για την ηλικία σου. Σε ρώτησα εγώ πόσων χρονών είσαι;

Ναι, σωστά, δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία μου. Αυτό να το γράψεις. Το μόνο που θέλω είναι να γεράσω και να δω τα παιδιά μου να μου κάνουν εγγόνια. Γιατί εμένα η μαμά μου πέθανε νωρίς. Σαν άνθρωπος αυτό που θέλω από το μέλλον, είναι να γίνω γριά… βαθιά γεράματα. Και στιλάτη, τραβηγμένη, θα φύγουν όλα να γίνουν φιόγκος πίσω. Θεάρα θα είμαι.

πηγή: zappit 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση