Εκτύπωση αυτής της σελίδας

GNTM: Οι αναφορές των τουρκικών μέσων στη Χαρά Παππά και τη συνομιλία της με τον Μπουράκ Χακί

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 21:51 GNTM: Οι αναφορές των τουρκικών μέσων στη Χαρά Παππά και τη συνομιλία της με τον Μπουράκ Χακί

Μπορεί η Χαρά Παππά να έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model, ωστόσο στην Τουρκία την γνωρίζουν ήδη από τη σχέση της με τον διάσημο ηθοποιό Μπουράκ Χακί. Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία χρόνια και παρά τη διαφορά ηλικίας που υπάρχει μεταξύ τους, οι δυο τους έχουν επισημοποιήσει τη σχέση τους με την μελαχρινή καλλονή να μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη και να μένει με τον καλό της.

Ο Μπουράκ Χακί στηρίζει την Χαρά Παππά σε κάθε της βήμα, ακόμα και μέσα από τα social media, και είναι πολύ περήφανος για όλα όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής. Ο γοητευτικός ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την αναφορά της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet στο 25χρονο μοντέλο και στη συνομιλία που είχαν οι δυο τους στο επεισόδιο με το «make over». Το ζευγάρι είναι full in love!

Δες τη φωτογραφία:

Ο Μπουράκ Χακί και η Χαρά Παππά στην εφημερίδα Hurriyet!

πηγή: Tlife.gr