Πού βρίσκεται σήμερα η θρυλική «Γιαγιά της Ροκ»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019 12:08 Πού βρίσκεται σήμερα η θρυλική «Γιαγιά της Ροκ»

«Μην τολμήσει κανείς να ενοχλήσει την Τίνα Τάρνερ πριν το απόγευμα». Αυτό γράφει στα γερμανικά η επιγραφή που βρίσκεται έξω από τον επιβλητικό πύργο της «Γιαγιάς της Ροκ», κοντά στη Ζυρίχη. Εκεί, στον πύργο των ονείρων της, στην Ελβετία, η διάσημη τραγουδίστρια ζει μία ήρεμη κ ευτυχισμένη ζωή, στο πλευρό του νεότερου συζύγου της, Έρβιν Μπαχ.

Στα 80 της σήμερα, η Τίνα Τάρνερ τα έχει αφήσει όλα πίσω της: καριέρα, δημοσιότητα, Αμερική και κυρίως την εφιαλτική ζωή που είχε στο πλευρό του πρώτου της συζύγου, Άικ Τέρνερ. Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στους «The New York Times», τα τελευταία 10 χρόνια, που αποφάσισε να εγκαταλείψει τη μουσική σκηνή, δεν τραγουδάει, δεν χορεύει, δεν φοράει ακριβές τουαλέτες, δεν βάφεται καν.

Σύντομα, θα ανέβει στο Μπρόντγουεϊ, η παράσταση «Τίνα», που αφορά τη ζωή και τη διαδρομή της αγέραστης τραγουδίστριας. Μία ζωή που τα είχε όλα, ένα σενάριο εφιαλτικό με ακραία ενδοοικογενειακή βία, αλλά και ένα αισιόδοξο μήνυμα: ό, τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό. Και αφού η Τάρνερ γλίτωσε –στην κυριολεξία- από τα χέρια του πρώτου της συζύγου, όχι μόνο σηκώθηκε και παρέμεινε δυνατή, αλλά κατάφερε να χτίσει μία δεύτερη καριέρα που την έφερε στην κορυφή της παγκόσμιας μουσικής σκηνής με πωλήσεις δίσκων που ξεπερνούν τα 200 εκατομμύρια αντίτυπα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση