Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Φυλακισμένη» η Τζολί από τον Πιτ:Ο αυστηρός όρος διαζυγίου που της επέβαλε

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 12:04 «Φυλακισμένη» η Τζολί από τον Πιτ:Ο αυστηρός όρος διαζυγίου που της επέβαλε

Η Τζολί μίλησε για πρώτη φορά για τον αυστηρό όρο που της έχει επιβάλει ο Μπραντ Πιτ μετά το διαζύγιο.

Στο εξώφυλλο του Harper’s Bazaar εμφανίζεται η αιθέρια 44χρονη σταρ του Χόλιγουντ Αντζελίνα Τζολί.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

 

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Maleficent, πόζαρε στον φακό του Νορβηγού φωτογράφου Solve Sundsbo και το αποτέλεσμα είναι σαγητευτικό.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

 

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό, η διάσημη ηθοποιός μιλά για το πώς κατάφερε να ξαναβρεί τον αληθινό της εαυτό και πώς την βοήθησαν τα παιδιά της.

«Το μέρος μας που είναι ελεύθερο, άγριο, ανοιχτό, περίεργο μπορεί να κλείσει εξαιτίας της ζωής. Με πόνο ή κακό. Τα παιδιά μου γνωρίζουν τον αληθινό εαυτό μου και με βοήθησαν να τον βρω ξανά και να τα αγκαλιάσω. Ως γονείς, ενθαρρύνουμε τα παιδιά μας να αγκαλιάσουν όλα αυτά που είναι και όλα όσα γνωρίζουν στην καρδιά τους πως είναι σωστά και όταν μας κοιτούν να θέλουν το ίδιο για εμάς». 

Ο αυστηρός όρος διαζυγίου 

Η ηθοποιός έχει έξι παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ: τον Μάντοξ 18 ετών, τον Παξ, 15 ετών, τη Ζαχάρα 14 ετών, τη Σάιλο 13  ετών και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν που είναι πλέον 11 ετών.

Και στη συνέντευξή της αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως θα ήθελε να πάρει να παιδιά της και να φύγουν από την Αμερική για να ζήσουν σε άλλα μέρη του κόσμου, αλλά δεν μπορεί καθώς το «απαγορεύει» ο πρώην σύζυγός της Μπραντ Πιτ μέχρι τα παιδιά να γίνουν 18 ετών.

REUTERS
REUTERS

Ουσιαστικά, η σταρ είπε ότι είναι «φυλακισμένη» μέχρι όλα τα παιδιά της να ενηλικιωθούν. 

«Θα ήθελα πολύ να ζήσω στο εξωτερικό και θα το κάνω μόλις τα παιδιά μου γίνουν 18. Αυτή τη στιγμή όμως πρέπει να έχω βάση εκεί που επιλέγει να ζει ο πατέρας τους μέχρι να ενηλικιωθούν», δήλωσε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Θέλω να ενθαρρύνω τα παιδιά μου να εξερευνήσουν τον κόσμο χωρίς όρια σε αυτό που επιτρέπεται να σπουδάσουν ή να μάθουν ή τι να φαντάζονται πως θα κάνουν στο μέλλον».

«Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν στον κόσμο όχι απλώς να τον γνωρίσουν αλλά να τον ζήσουν και να έχουν φίλους σε όλο τον πλανήτη».

πηγή: thetoc.gr