Σάρον Στόουν: Έκανε ξανά το «σταυροπόδι» 27 χρόνια μετά το Βασικό Ένστικτο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 23:09 Σάρον Στόουν: Έκανε ξανά το «σταυροπόδι» 27 χρόνια μετά το Βασικό Ένστικτο

Το Βασικό Ένστικτο αλλά και η συγκεκριμένη σκηνή, εκτόξευσαν την καριέρα της πριν από 27 χρόνια

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Σάρον Στοούν κατά την βράβευσή της ως «γυναίκα της χρονιάς» στο πλαίσιο των GQ Men of the Year Awards που έγιναν στο Βερολίνο.

Η διάσημη ηθοποιός φορούσε ένα λαμπερό μίνι φόρεμα με αποκαλυπτικό ντεκολτέ και άφησε τους πάντες έκπληκτους όταν  κάθισε σε μια καρέκλα και χάρισε το θρυλικό της σταυροπόδι από το Βασικό Ένστικτο στο κοινό.

«Πριν κάποια χρόνια, στεκόμουν σε στούντιο ηχογράφησης και ο σκηνοθέτης μου είπε: "’Μπορείς να μου δώσεις τα εσώρουχά σου επειδή φαίνονται στη σκηνή και δεν πρέπει να φοράς εσώρουχα, αλλά δεν θα φανεί τίποτα‘. Εντάξει’, του απάντησα. Δεν ήξερα ότι εκείνη η στιγμή θα μου άλλαζε τη ζωή», δήλωσε.

Το Βασικό Ένστικτο αλλά και η συγκεκριμένη σκηνή, εκτόξευσαν άλλωστε την καριέρα της πριν από 27 χρόνια.

Η σκηνή που σημάδεψε την καριέρα της, εκτυλίσσεται σε αίθουσα ανάκρισης στο αστυνομικό τμήμα και είναι περιτριγυρισμένη από αστυνομικούς.

Ψύχραιμη εκείνη προσπαθεί να τους φέρει σε δύσκολη θέση και έτσι αλλάζει λοιπόν σταυροπόδι και αποκαλύπτεται ότι δεν φοράει εσώρουχο.

πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση