Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Βγήκαν από το μαιευτήριο με την κόρη τους! [pics]

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2019 12:19 Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Βγήκαν από το μαιευτήριο με την κόρη τους! [pics]

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν την Δευτέρα η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.  Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης και η αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής απέκτησαν μια πανέμορφη κορούλα και είναι τρισευτυχισμένοι. Μαμά και κόρη, μάλιστα, πήραν σήμερα εξιτήριο από το μαιευτήριο ΙΑΣΩ και έφυγαν για το σπίτι μαζί με τον συγκινημένο πατέρα, Λευτέρη Πετρούνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE η Βασιλική Μιλλούση γέννησε με καισαρική το μεσημέρι της Δευτέρας στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ. Μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας και η συγκίνησή της Βασιλικής και του Λευτέρη Πετρούνια δεν κρύβονται. Το ζευγάρι με τις πολλές διακρίσεις στον αθλητισμό, έζησε μια πρωτόγνωρη εμπειρία και γεμάτο χαρά και ευγνωμοσύνη υποδέχτηκε το νέο μέλλος της οικογένειας.

Χαμογελαστοί και χαρούμενοι, οι δυο τους αναχώρησαν για το σπίτι τους, κρατώντας στην αγκαλιά τους, το αγγελούδι τους, αφού ευχαρίστησαν τον γιατρό τους μαιευτήρα – γυναικολόγο Παναγιώτη Μπέττα.

Λίγες μέρες νωρίτερα, μάλιστα, ο Λευτέρης Πετρούνιας ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα για τη γέννηση της κόρης του, με ένα συγκινητικό κείμενο: «Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερή τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ’ όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας.

Ευχαριστούμε τον Ιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα, την Μαία μας Γωγώ και τον Όμιλο ΙΑΣΩ για την υπέροχη εξυπηρέτηση.

Σας Ευχαριστούμε όλους με όλη μας την καρδιά.

Βασιλική, Λευτέρης, Μπέμπα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Λευτέρης δήλωσε στους δημοσιογράφους πως δεν ήταν μέσα στη γέννα αφού έγινε με καισαρική τομή ενώ και οι δυο δεν έκρυβαν την ευτυχία τους για την μπέμπα τους!

Stay tuned για περισσότερες φωτογραφίες

πηγή: Tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση