Tην έδιωξαν από το GNTM και βρέθηκε στο... Ντουμπάι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 10:17 Tην έδιωξαν από το GNTM και βρέθηκε στο... Ντουμπάι

Το «πληρωμένο» σχόλιο της Σπυρούλας Κάιζερ που έφυγε απ' το GNTM.

Η Σπυρούλα Κάιζερ ήταν τελικά η παίκτρια που αποχώρησε από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM αφού το λουκ που επέλεξε θύμισε στους κριτές περισσότερο Ντουμπάι και λιγότερο Αφρική. 

Η αποχώρηση της 24χρονης με καταγωγή από την Κύπρο ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, καθώς η ίδια ήταν πολύ αγαπητή σε όλες τις συμπαίκτριές της. 

Η Σπυρούλα Κάιζερ λίγη ώρα μετά την τηλεοπτική της αποχώρηση από το GNTM, ανέβασε μια φωτογραφία της στο instagram από το Ντουμπάι, φορώντας μάλιστα αντίστοιχα ρούχα με αυτά που την έβγαλαν από το παιχνίδι, δείχνοντας την τεράστια αυτοπεποίθησή της και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Με διώξανε από το σαφάρι της Αφρικής και με στείλανε πίσω στο σαφάρι του Ντουμπάι. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την παραγωγή του Star και του GNTM και φυσικά την αγαπημένη μου coach Έλενα Χριστοπούλου, τη μία και μοναδική Ζενεβιέβ Μαζαρί και τους κριτές μας…

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που πιστέψατε σε μένα και που μου δώσατε την ευκαιρία να ζήσω όλες αυτές τις αξέχαστες στιγμές. Και το πιο μεγάλο ευχαριστώ το χρωστάω στον κόσμο όπου με στήριζε σε αυτό το όμορφο ταξίδι. Σας αγαπώ πολύ».


Όσο για την χθεσινή καλύτερη φωτογραφία κέρδισε η Μαρία, που μεταμορφώθηκε σε σύγχρονη γυναίκα από τη Νέα Υόρκη, ενθουσιάζοντας τους κριτές. Και κάνοντας τις FF να σκάσουν από τη ζήλια τους. 

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση