GNTM: Αυτή την ημερομηνία θα προβληθεί ο τελικός - ο ρόλος του κοινού

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 14:39 GNTM: Αυτή την ημερομηνία θα προβληθεί ο τελικός - ο ρόλος του κοινού

Πώς το κοινό σε ρόλο πέμπτου κριτή θα αποφασίσει ποια διαγωνιζόμενη θα «στεφθεί» βασίλισσα της μόδας.

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα προγράμματα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, το «Greece’s Next Top Model» φτάνει στο τέλος του. Ο γυναικείος διαγωνισμός ομορφιάς που προβάλλεται από το Star και σαρώνει σε τηλεθέαση, μετρά αντίστροφα για την ανάδειξη της... βασίλισσα της μόδας. 

Γνωρίζουμε ότι ο ημιτελικός του GNTM, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Μιλάνο και οι τέσσερις κριτές κατέληξαν στην τελική τριάδα.

Το επόμενο ερώτημα είναι το «Πότε θα γίνει ο τελικός»;

 
 
 

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, ο μεγάλος τελικός του GNTM θα μεταδοθεί σε 20 μέρες από σήμερα, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου

Kαι μπορεί να ακούγονται πολλά σχετικά με τα φαβορί και τη νικήτρια, αλλά όλα ανατρέπονται αφού τα αουτσάιντερ γίνονται φαβορί και το αντίστροφο. 

Εξάλλου όλα θα κριθούν από τον πέμπτο κριτή… το κοινό που θα βαθμολογήσει τις φιναλίστ και θα αναδείξει τη μεγάλη νικήτρια μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. 

Όσο για τις τρεις φιναλίστ ανάμεσα στις οποίες θα κληθεί να επιλέξει την αγαπημένη του, τα spoiler αναφέρουν ότι θα είναι η Κέισι, η Κάτια και η Άννα Μαρία

 

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση