Μαριάννα Λάτση:Με 250.000 swarovski στον χλιδάτο γάμο της κόρης του Καίσαρη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 11:13 Μαριάννα Λάτση:Με 250.000 swarovski στον χλιδάτο γάμο της κόρης του Καίσαρη

«Μεγάλη τιμή η εμφάνιση της κ. Μαριάννας Λάτση με custom made δημιουργία με 250,000 κρύσταλλα swarovski κεντημένα πάνω σε μεταξωτό τούλι».

Ο χολιγουντιανός γάμος της Αναστασίας Καίσαρη, που έγινε το περασμένο Σάββατο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ο γάμος της χρονιάς.

Ουσιαστικά έγιναν δύο γάμοι (ένας ορθόδοξος και ένας καθολικός) και ένα χολιγουντιανό πάρτι με καλεσμένη όλη την κοσμική Αθήνα.

Η δεξίωση υπερπαραγωγή έγινε μετά τον ορθόδοξο γάμο του ζευγαριού  σε αποθήκη στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, το οποίο είχε μετατραπεί σε παλάτι. Με guest τον Κωνσταντίνο Αργυρό και 1.500 άτομα καλεσμένους, μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού και εφοπλιστικού κόσμου.

Μεταξύ αυτών και η Μαριάννα Λάτση, η οποία έκανε μια αστραφτερή εμφάνιση.

Ο σχεδιαστής Βρεττός Βρεττάκος αποκάλυψε την εμφάνισή της στο πάρτι γάμου της Αναστασίας Καίσαρη, με κουμπάρα την υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου

Η Μαριάννα Λάτση επέλεξε μια πολύ λαμπερή δημιουργία του σχεδιαστή, που στο παρελθόν έχει ντύσει και τη Μπιγιονσέ.

Ο ίδιος έγραψε στο instagram ανεβάζοντας φωτογραφία της:

«Μεγάλη τιμή η εμφάνιση της κ. Μαριάννας Λάτση με custom made δημιουργία vrettos vrettakos με 250,000 κρύσταλλα swarovski κεντημένα πάνω σε μεταξωτό τούλι». 

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση