Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευαγγελία Συριοπούλου: Σπάνια επίσημη εμφάνιση με τον σύντροφο της Στράτο Πατσατζή!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 22:12 Ευαγγελία Συριοπούλου: Σπάνια επίσημη εμφάνιση με τον σύντροφο της Στράτο Πατσατζή!

Είναι μια από τις πιο φρέσκιες και αγαπημένες ηθοποιούς της ελληνικής showbiz και σίγουρα βρίσκεται στην πιο δημιουργική περίοδο της ζωής της. Ο λόγος για την Ευαγγελία Συριοπούλου, την τηλεοπτική «Ρενάτα» από τη σειρά «Έλα στη θέση μου» του Alpha που έκανε μια από τις σπάνιες κοσμικές εξόδους με τον καλό της.

Η γνωστή ηθοποιός κρατά πολύ χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή και διατηρεί τον εδώ και πολλά χρόνια δεσμό της με τον αγαπημένο της Στράτο Πατσατζή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι φορές μάλιστα που τους έχουμε συναντήσει μαζί σε κάποια κοσμική έξοδο είναι ελάχιστες.

Ωστόσο, η avant premiere της ταινίας «Ευτυχία» που συμμετέχει η Ευαγγελία Συριοπούλου ήταν η ευκαιρία για να δούμε το ζευγάρι μαζί σε μια από τις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις τους. Το ζευγάρι βρέθηκε μαζί στο Παλλάς, με την Ευαγγελία να κλέβει τις εντυπώσεις με το κατακόκκινο φόρεμά της. Και τον σύντροφό της να στέκεται διακριτικά στο πλευρό της.

Το ζευγάρι είναι χρόνια μαζί και σε μια από τις λίγες εξομολογήσεις της, η Ευαγγελία Συριοπούλου είχε αποκαλύψει πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να δημιουργήσει οικογένεια με τον καλό της.

«Εννοείται με βλέπω μανούλα στα επόμενα χρόνια. Βέβαια αυτό δεν έρχεται μόνο του. Με τον σύντροφο μου είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Είμαστε ένα. Θα δούμε αν επισημοποιήσουμε την σχέση μας, δεν έχω να πω κάτι τώρα πάνω σε αυτό.», είχε πει χαρακτηριστικά η Ευαγγελία Συριοπούλου σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η Tanweer Productions και ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης Άγγελος Φραντζής παρουσιάζουν την «Ευτυχία» , τη μεγαλύτερη ελληνική παραγωγή του 2019.

Βασισμένη στον ταραχώδη βίο και το σπουδαίο έργο που κληρονόμησε η ελληνική μουσική από τη μεγαλειώδη πένα της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, η ταινία, σε σενάριο της Κατερίνας Μπέη, αντλεί έμπνευση από τα πάθη και τις αδυναμίες αυτής της πληθωρικής, αντισυμβατικής και πρωτοπόρου γυναίκας, που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της στο λαϊκό τραγούδι. Η μοναδική της προσωπικότητα αποτυπώθηκε στους στίχους της που μεταμορφώθηκαν σε μερικές από τις μεγαλύτερες και διαχρονικότερες επιτυχίες, όπως τα «Περασμένες μου αγάπες», «Όνειρο απατηλό», «Είμαι αητός χωρίς φτερά», «Ηλιοβασιλέματα», «Η φαντασία», «Είσαι η ζωή μου», «Μαντουμπάλα», «Στ΄ Αποστόλη το κουτούκι», «Πετραδάκι, πετραδάκι», «Μου σπάσανε τον μπαγλαμά», «Δύο πόρτες έχει η ζωή» («Το τελευταίο βράδυ μου»), «Ρίχτε στο γυαλί φαρμάκι».

Ο σκηνοθέτης συναντά την ασυμβίβαστη Ευτυχία στο πρόσωπο της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη και της Κάτιας Γκουλιώνη, που υποδύονται τη στιχουργό σε δύο διαφορετικές ηλικίες.

Δες φωτογραφίες:

Έλενα Σκουλά, Ευαγγελία Συριοπούλου, Σμαράγδα Καρύδη, Θοδωρής Αθερίδης
Κατερίνα Γερονικολού, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ευαγγελία Συριοπούλου
Λίλα Μπακλέση, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Ευαγγελία Συριοπούλου
Ευαγγελία Συριοπούλου

Φωτογραφίες: NDP

πηγή: tlife.gr