Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Κουτσόπουλος «τρόλαρε» το GNTM 2 με ΠΑΣΟΚ και το κόμμα... τού απάντησε

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 16:32 Ο Κουτσόπουλος «τρόλαρε» το GNTM 2 με ΠΑΣΟΚ και το κόμμα... τού απάντησε

Πολλά και διάφορα ευτράπελα συνέβησαν με αφορμή τον χθεσινό τελικό του GNTM. Ένα από αυτά έλαβε χώρα όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο γνωστός κριτής του MasterChef που έχει ξεχωρίσει και για το εύστοχο χιούμορ του, αποφάσισε να... τρολάρει το GNTM για τα όσα έγιναν με την ψηφοφορία. 

Υπενθυμίζεται ότι στη συγκεκριμένη ψηφοφορία υπήρξε τεχνικό πρόβλημα με το σύστημα και έτσι το ριάλιτι μόδας ανέδειξε δύο νικήτριες.

Ο Κουτσόπουλος λοιπόν ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter μία φωτογραφία, όπου φαίνεται ένα χέρι να κρατά τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ και να τον ρίχνει μέσα σε κάλπη που γράφει «Παλαιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο».

«Άκουσα ψηφοφορία και το χέρι "πήγε" μόνο του. #gntmgr», έγραψε στο tweet του ο Κουτσόπουλος.

Ωστόσο, η απάντηση από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ δεν άργησε να έρθει. Λίγες ώρες μετά, στο λογαριασμό του κόμματος ανέβηκε ένα tweet με ένα gif που δείχνει στιγμιότυπο από τον περυσινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής, όπου ο κριτής βγαίνει από το αεροπλάνο και κάνει το νεύμα αλά Ανδρέας Παπανδρέου στη Δήμητρα Λιάνη...

Πηγή: thetoc.gr