Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιος είναι ο νικητής του «The Voice» Δημήτρης Καραγιάννης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 18:46 Ποιος είναι ο νικητής του «The Voice» Δημήτρης Καραγιάννης

Κέρδισε το κοινό, τους κριτικούς αλλά και το μεγάλο βραβείο

Ο Δημήτρης Καραγιάννης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά είναι ο μεγάλος νικητής του επιτυχημένου talent show που έληξε χθες Κυριακή 22/12.

Ο Δημήτρης Καραγιάννης ακόμα μια φορά κατάφερε και συγκίνησε το κοινό και τους κριτές με τη συγκλονιστική φωνή του. Ο παίκτης θα έχει ένα δισκογραφικό συμβόλαιο και ένα αυτοκίνητο.

Ο 41χρονος παίκτης όπως έχει αποκαλύψει από την αρχή είναι ένας τραγουδιστής του δρόμου και μάλιστα αποκάλυψε ότι και αυτά τα Χριστούγεννα θα τον βρουν να τραγουδά στους περαστικούς.

Ο ίδιος όταν εμφανίστηκε πρώτη φορά εξήγησε τον λόγο που πήρε μέρος στο μουσικό σόου, για να καταφέρει να κάνει κάτι καλύτερο και οι κριτές συγκινήθηκαν όχι μόνο από τη φωνή αλλά και από την παρουσία του.  Όταν ο παίκτης έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στον Σάκη και την Έλενα, ο πρώτος ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί του ένα απίθανο ντουέτο.

«Κάποιες φορές δεν είναι καλά γιατί νιώθεις ότι τους ενοχλείς», απάντησε όταν ο Σάκης τον ρώτησε πώς είναι να τραγουδά κανείς στο δρόμο.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη του, ο Δημήτρης Καραγιάννη είπε: «Ζω το όνειρο. Δεν το περίμενα. Ακόμα δεν το πιστεύω. Είμαι σε μια έκσταση».

Με τη νίκη του ελπίζει να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να καταφέρει να αλλάξει την πορεία του.

πηγή: thetoc.gr