Σίσσυ Χρηστίδου: Με τους γιους της στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας! [videos]

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019 11:02 Σίσσυ Χρηστίδου: Με τους γιους της στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας! [videos]

Μπορεί τα Χριστούγεννα να βρέθηκε στη γενέτειρά της, τη Θεσσαλονίκη με τους γιους της Φίλιππο Ραφαήλ και Μιχαήλ Άγγελο και να γιόρτασε τη γέννηση του Θεανθρώπου οικογενειακά, για την Πρωτοχρονιά όμως η Σίσσυ Χρηστίδου φαίνεται πως έχει άλλα σχέδια. Η παρουσιάστρια του «Έλα χαμογέλα», αφού μαγνητοσκόπησε τις εκπομπές των γιορτών με την ομάδα της πήρε τους γιους της και έφυγε για την μαγική… Λαπωνία.

Ναι, η Σίσσυ Χρηστίδου ταξίδεψε χθες με τους γιους της στην πόλη Ροβανιέμι της Φινλανδίας και πήγαν να γνωρίσουν τον πραγματικό… Άγιο Βασίλη. Μαμά και αγόρια έφθασαν στην παγωμένη ευρωπαϊκή πόλη και ντυμένοι ζεστά έκαναν την πρώτη βόλτα τους για να δουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στον… πάγο!

Μαζί τους στο ταξίδι βρίσκονται και ο Γιάννης Αϊβάζης με την Μαρία Κορινθίου και την μικρή Ισμήνη που ανυπομονούσε να βρεθεί στο χωριό του Άη Βασίλη.

Η Μαρία Κορινθίου, μάλιστα, ανέβασε και ένα Video με τα παιδιά στο Instagram, δείχνοντας το πόσο μεγάλη ήταν η ανυπομονησία τους για αυτό το ταξίδι.

Όσο για την Σίσσυ Χρηστίδου; Μας έδωσε μια καλή «γεύση» από την αρχή του ταξιδιού τους στο Ροβανιέμι!

Και το ταξίδι συνεχίζεται!

πηγή: tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση