Η Αννα Μαρία καρφώνει τον Μπράτη: Δεν μου μιλάει μετά το GNTM

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 15:23 Η Αννα Μαρία καρφώνει τον Μπράτη: Δεν μου μιλάει μετά το GNTM

Το αθώο «μπρατόπουλο» τα είπε έξω από τα δόντια για τον μέντορά της Άγγελο Μπράτη που την ξέχασε μετά το GNTM.

Κατά τη διάρκεια του GNTM η χημεία του Άγγελου Μπράτη και της Άννας Μαρίας ήταν προφανής. Η συμπάθεια του σχεδιαστή για τη νεαρή παίκτρια, που μάλιστα αποκαλούσε «μπρατόπουλο» ήταν κάτι που γνώριζαν όλοι μέσα στο παιχνίδι. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έλεγε ο Μπράτης, όλοι κατάλαβαν ότι αυτή η επαγγελματική σχέση θα εξελισσόταν μετά το ριάλιτι μόδας. 

Φαίνεται όμως οτι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η Άννα Μαρία που έκανε τα πρώτα της βήματα στην πασαρέλα μετά το ριάλιτι που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό, μίλησε στις κάμερες και είπε αρχικά με ποιες παίκτριες μιλάει.

“Με αυτές που έκανα παρέα, μιλάω. Με τις άλλες δεν έχουμε κάποια επικοινωνία”, απάντησε η Άννα Μαρία Ηλιάδου ενώ όταν την ρώτησαν ειδικά για την Κάτια Ταραμπάνκο, απάντησε χαρακτηριστικά:

«Δεν ξέρω τι κάνει αυτή η κοπέλα, δεν μιλάμε»

Όμως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν όσα είπε για τον Άγγελο Μπράτη.

Φαίνεται πως ο ίδιος ξέχασε πολύ γρήγορα το «πουλέν» του.

Σε ερώτηση αν έχουν επαφή μετά το παιχνίδι είπε: 

“Όχι, δεν κρατάμε επαφή. Του έστειλα καλή χρονιά, αλλά μάλλον δεν θα το είδε. Δεν με ακολουθεί. Έστειλα σε όλους χρόνια πολλά, σε όσους έστειλα απάντησαν, εκτός από τον κ. Μπράτη”, είπε.

Για τον πολυσυζητημένο σύντροφό της και τα σχόλια που έχει ακούσει για το ύψος του, η Άννα Μαρία Ηλιάδου λέει: “Ο Τάσος έχει πολύ χιούμορ και δεν τον αγγίζουν τα κακά σχόλια”.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση