Καίτη Γαρμπή: Στην πίστα μετά τη ληστεία: «Περασμένα ξεχασμένα κι όλα καλά»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 15:12 Καίτη Γαρμπή: Στην πίστα μετά τη ληστεία: «Περασμένα ξεχασμένα κι όλα καλά»

Στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης Έναστρον εμφανίστηκε η Καίτη Γαρμπή, λίγες ώρες μετά τις σκηνές τρόμου που έζησε μέσα στο σπίτι της τα ξημερώματα του Σαββάτου. 

Η τραγουδίστρια, η οποία δέχτηκε επιθεση από ληστές ενώ επέστρεφε από τη δουλειά της από κουκουλοφόρους οι οποίοι την υποχρέωσαν να τους βάλει μέσα στο σπίτι της, επέστρεψε κανονικά στην πίστα, όπου εμφανίζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Στα social  media του κέντρου ανέβηκαν στιγμιότυπα από την εμφάνιση της Γαρμπή με λεζάντες συμπαράστασης όλο νόημα:

«Περασμένα ξεχασμένα κι όλα καλά», έγραφε το ένα ποστ ενώ το άλλο έγραφε «Σε αγαπάμε». 

Το χρονικό του τρόμου

Ο Διονύσης Σχοινάς περιέγραψε όσα βίωσε μαζί με την Καίτη Γαρμπή τα ξημέρωμτα του Σαββάτου.

«Κοιμόμουν στο υπνοδωμάτιο. Κάποια στιγμή άκουσα φασαρία. Πριν προλάβω να σηκωθώ, δύο άτομα που φορούσαν κουκούλες εισέβαλαν στο δωμάτιο. Ο ένας σίγουρα κρατούσε όπλο. Με έσπρωξε πάλι στο κρεβάτι. Με απειλούσε με το όπλο και ο άλλος με έδεσε στο κρεβάτι. Την Καίτη την είχαν σε άλλο δωμάτιο», φέρεται να έιπε στους αστυνομικούς.

«Ζητούσε επιτακτικά να του πω που είχαμε χρήματα, ενώ έβριζε και απειλούσε ότι θα μας σκοτώσει. Του είπα που είναι το χρηματοκιβώτιο. Το άνοιξαν πήραν περίπου 40.000 ευρώ μερικές πλάκες χρυσού και έφυγαν. Ο ένας μίλαγε καλά ελληνικά, ο άλλος κάπως σπαστά», είπε μεταξύ άλλων ο Διονύσης Σχοινάς στους αστυνομικούς που πήραν μια πρώτη καταθεση των όσων τρομακτικων σκηνων έζησαν αυτός και η σύζυγος του στα χέρια των τεσσάρων κακοποιών.

Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να πάρουν κατάθεση και από την Καίτη Γαρμπή ωστόσο η γνωστή τραγουδιστά ήταν σε κατάσταση σοκ, σε πλήρη σύγχυση από όσα βίωσε, και ενδεχομένως να επιχειρηθεί σήμερα να δώσει κάποιες λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τις αστυνομικές έρευνες.

Οι αστυνομικοί επιχειρούν να εντοπίσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής ενώ κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών εξερευνησαν το σπίτι επιχειρώντας να εντοπίσουν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό των δραστών, αν και πιθανότατα φορούσαν γάντια.

Επιπλέον θα πάρουν καταθέσεις και από το εργασιακό περιβάλλον της τραγουδιστριας για την περίπτωση που είχαν εντόπισει κάτι παράξενο ή ύποπτο το οποίο μετά από αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη θα έχει αξία για την εξέλιξη των ερευνών. Η εκτίμηση των αξιωματικών είναι πως οι δράστες είχαν πληροφόρηση για τις κινήσεις της τραγουδιστριας, την είχαν ακολουθήσει και εφάρμοσαν το σχέδιο εισβολής στην οικία της.

Τα στελέχη των Εγκληματολογικών εργαστηρίων πήραν τα ρούχα που φορούσαν τα θύματα της ληστείας σε μια προσπάθεια αναζήτησης DNA των δραστών για την ταυτοποίηση σε τυχόν προσαγωγή ή σύλληψη υπόπτων. 

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση