Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χριστοπούλου: Έδωσες 6 χιλιάρικα για το στήθος σου, δείξτο στον άνδρα σου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 10:34 Χριστοπούλου: Έδωσες 6 χιλιάρικα για το στήθος σου, δείξτο στον άνδρα σου

«Όσα χιλιάρικα και να έχεις δώσει για το στήθος σου, δεν γίνεται να τα βλέπουμε όλοι, καλό είναι να το βλέπει μόνο ο άντρας σου»

Μία από τις παίκτριες του φετινού My Style Rocks που έχει κάνει αίσθηση όχι για το στιλ της αλλά για τον πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα της είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. 

Η 34χρονη δεν έχει εντυπωσιάσει τους κριτές με το στιλ της, μάλιστα έχει ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια.

Ωστόσο χθες, η Έλενα Χριστοπούλου δεν άντεξε και την ισοπέδωσε με την κριτική της.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια εμφανίστηκε στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks με στενή λευκή μπλούζα - ζακέτα χωρίς να φοράει σουτιέν κάτι που φαινόταν ξεκάθαρα. 

Η παίκτρια έβγαλε το μάτι των των κριτών και όταν Κουδουνάρης και Γαβαλάς της είπαν ότι δεν μπορείς να κυκλοφορείς έτσι απάντησε: Έξι χιλιάρικα έδωσα για να το φτιάξω, εγώ νιώθω ωραία. 

Όμως, όταν ήρθε η ώρα να την κρίνει η Έλενα Χριστοπούλου άστραψε και βρόντηξε και της είπε με αυστηρό ύφος: 

«Η μπλούζα είναι πάρα πολύ ωραία, είναι εξαιρετική. Μ' αρέσει πάρα πολύ και το μανίκι της. Θα έπρεπε να βάλεις σουτιέν. Όσα και έξι χιλιάρικα και να έχουμε δώσει για το στήθος σου, δεν γίνεται να τα βλέπουμε όλοι, καλό είναι να το βλέπει μόνο ο άντρας σου» της είπε χαρακτηριστικά, και παραδόξως η παίκτρια συμφώνησε λέγοντας «Μάλιστα κυρία Έλενα». 

Δείτε το βίντεο. 

πηγή: thetoc.gr