Γιώργος Καρκάς: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αθώωσή του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Μαρτίου 2020 22:54 Γιώργος Καρκάς: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αθώωσή του

Ξέσπασε για την υπόθεση βιασμού του ταξιτζή, λίγες ώρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Με μια ανάρτηση στα social media λίγες ώρες μετά την αθώωσή του για την υπόθεση βιασμού του ταξιτζή τον Νοέμβριο του 2018, έστειλε το μήνυμά του ο Γιώργος Καρκάς.

Ο ηθοποιός ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook μια φωτογραφία του από την Αστυνομία με τη λέξη "ΑΘΩΟΣ" και στη λεζάντα έγραψε: "Κατηγορήθηκα επειδή είμαι και όχι επειδή έκανα. Όταν σας κατηγορούν να δείχνετε το πρόσωπό σας".

 

 

Να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή που κατηγορήθηκε για τον βιασμό του οδηγού ο Γιώργος Καρκάς επέλεξε να δώσει μόνος του στη δημοσιότητα τόσο τα στοιχεία του όσο και τη φωτογραφία του, μιλώντας σε τηλεοπτικά κανάλια.

Αθωώθηκε ο ηθοποιός

Με την ψήφο των ενόρκων και παρά την αντίθεση των τακτικών δικαστών ο ηθοποιός κρίθηκε αθώος για τον βιασμό του ταξιτζή.

Ο ηθοποιός απαλλάχθηκε από την κατηγορία κατά πλειοψηφία με την ψήφο των ενόρκων. Οι ένορκοι με 4 ψήφους έκριναν αθώο τον κατηγορούμενο ενώ διαφορετική άποψη είχαν οι 3 τακτικοί δικαστές.

Ωστόσο, ο Γιώργος Καρκάς κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και αναμένεται η ποινή του για το συγκεκριμένο αδίκημα.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση