«MasterChef»: Αποκαλύφθηκε ο έρωτας του παιχνιδιού – Χαμός στο πλατό (vid)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 12:34 «MasterChef»: Αποκαλύφθηκε ο έρωτας του παιχνιδιού – Χαμός στο πλατό (vid)

Η Μαρία Μπέη με τον Δημήτρη Μπέλλο φαίνεται ότι έχουν έρθει πολύ κοντά, προκαλώντας τα πειράγματα των συμπαικτών τους και του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Οι κριτές του «MasterChef», εδώ και καιρό, παραχωρούν συνεντεύξεις μιλώντας για ειδύλλιο μέσα στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής. Το βράδυ της Δευτέρας, έγινε η μεγάλη αποκάλυψη και η Μαρία Μπέη με τον Δημήτρη Μπέλλο φαίνεται ότι έχουν συναισθήματα ο ένας για τον άλλον.

Ο Γιώργος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Μαρία και ο Δημήτρης, που τους χάνεις, που τους βρίσκεις, είναι μαζί, όπως τους βλέπεις, είναι πολύ ταιριαστοί, εγώ τους έδωσα και τις ευχές μου».
«Δεν ξέρω αν θα φάμε κουφέτα, δεν είμαι πολύ σίγουρη, γιατί η Μαρία είναι το πρόσωπο του σπιτιού, είναι το πολυπόθητο πρόσωπο του σπιτιού», είπε η Κατερίνα.

Να σημειωθεί ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο νικητής του Mystery Box Τζον, έπρεπε να επιλέξει ζευγάρια παικτών που θα μαγείρευαν μαζί στο τεστ δημιουργικότητας. Η κίνησή του να «ενώσει» τους δύο παίκτες προκάλεσε τα «πειράγματα» των συμπαικτών τους και τα σχόλια του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. «Είναι κάτι που πρέπει να ξέρουμε, Δημήτρη;», ρώτησε με νόημα ο κριτής.

πηγή: reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση