Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Πάνος Χατζηκουτσέλης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020 14:03 Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Πάνος Χατζηκουτσέλης

Η είδηση του θανάτου του Πάνου Χατζηκουτσέλη προκαλεί απέραντη θλίψη.

Πέθανε, σε ηλικία 66 ετών, ο γνωστός ηθοποιός Πάνος Χατζηκουτσέλης.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Άγγελος Πυριόχος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Με ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές, ο Άγγελος Πυριόχος έγραψε:

«Ο Πάνος μου. Ο Χατζηκουτσέλης μου. Ο αδελφός μου. Ο φίλος μου. Το γέλιο μου. Ο συνεργάτης μου. Το στήριγμα. Έφυγε. Δύο μέρες τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Και γω στο νησί. Δεν είναι ζωή πια αυτή».

Ποιος ήταν

Ο Πάνος Χαζτηκουτσέλης, από τους πλέον δημοφιλείς και αγαπητούς ηθοποιούς, γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου του 1954 στην Αθήνα και συγκερκιμένα στα Εξάρχεια όπου και μεγάλωσε σε μια φτωχή μεν αλλά αγαπημένη οικογένεια η οποία είχε πέντε παιδιά, τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι.

Μετά το τέλος της στρατιωτικής του θητείας γράφτηκε στη δραματική σχολή του Θεοδοσιάδη όπου είχε την ευκαιρία να διδαχτεί την υποκριτική τέχνη στο πλευρό σπουδαίων ηθοποιών μεταξύ των οποίων η Ελένη Χατζηαργύρη, ο Γρηγόρης Γρηγορίου, ο Κώστας Κροντηράς κ.α.

Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 1978, στην τηλεοπτική σειρά της ΥΕΝΕΔ «Αναδυομένη»  για να συνεχίσει, τις επόμενες δεκαετίες ενσαρκώνοντας εξαιρετικά δημοφιλείς τηλεοπτικούς χαρακτήρες όπως ο αυτός του υπομονετικού υπηρέτη στην θρυλική «Μαντάμ Σουσού» αλλά του δικηγόρου κυρίου Παπαπέτρου στο «Εκείνες κι Εγώ», όπου πρωταγωνιστούσε ο Γιάννης Μπέζος.

Παράλληλα, όμως, διέγραψε μια σημαντική διαδρομή στο θέατρο για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες. Έγινε αρχικά γνωστός στους θεατρικούς κόλπους μέσα από τις συμμετοχές του στις θεατρικές παραστάσεις του Δημήτρη Ποταμίτη, με τον οποίο συνεργάστηκε επί μία ολόκληρη επταετία, ενώ στη συνέχεια συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού θεάτρου. Από την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Τζένη Καρέζη  μέχρι τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον Κώστα Βουτσά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση