Duffy: Είναι πιο δύσκολο από ότι περίμενα - Η πρώτη της ανάρτηση μετά την αποκάλυψη του βιασμού της

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020 11:10 Duffy: Είναι πιο δύσκολο από ότι περίμενα - Η πρώτη της ανάρτηση μετά την αποκάλυψη του βιασμού της

Γιατί αποφάσισε να μην μιλήσει ανοιχτά για τον εφιάλτη που έζησε.

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη μέσα από τα social media έκανε η Duffy, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η διάσημη τραγουδίστρια η οποία έκανε μεγάλη επιτυχία αλλά μετά εξαφανίστηκε για πολλά χρόνια εξομολογήθηκε ότι έζησε έναν εφιάλτη, από τον οποίο δεν μπορούσε να συνέλθει.

Προκαλώντας σοκ σε όλο τον κόσμο, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν κάποιος τη νάρκωσε, την κράτησε όμηρο και τη βίαζε για μέρες.

Η ίδια έστειλε ένα μήνυμα στον ραδιοφωνικό παραγωγό του Radio 2, Dj Jo Whiley το απόγευμα της Πέμπτης γράφοντας:

"Γεια σου Jo, εύχομαι να είσαι καλά και να παραμένεις ασφαλής. Θα ήθελα να σου στείλω ένα κομμάτι προκειμένου να το παίξεις στο ραδιόφωνο, αν σου αρέσει φυσικά. Πιθανόν να έχεις διαβάσει τα όσα έγραψα πριν μερικές εβδομάδες. Νιώθω ότι απελευθερώθηκα. Προσπάθησα να μιλήσω για τα όσα βίωσα σε μια συνέντευξη αλλά τελικά είναι πιο δύσκολο απ’ ό,τι πίστευα.

Γι’ αυτό θα συνεχίσω να ενημερώνω τον κόσμο γράφοντας τις σκέψεις μου. Η εταιρεία μου και κανένας άλλος δεν γνωρίζει ότι το κάνω αυτό. Δεν θα ενοχληθούν όμως γιατί είναι αξιαγάπητοι. Λοιπόν αυτό είναι το τραγούδι και λέγεται ‘Something Beautiful’. Σου το στέλνω για να το παίξεις στο κοινό αν πιστεύεις ότι αυτό θα τους κάνει να αισθανθούν καλύτερα. Δεν έχω σκοπό να το κυκλοφορήσω, απλά σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να κρατήσει συντροφιά σε όσους βρίσκονται σε καραντίνα”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @duffy στις

Ακούστε παρακάτω το νέο τραγούδι που η τραγουδίστρια αποφάσισε να "χαρίσει" στο κοινό της.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση