Κωστής Μαραβέγιας - Νίκος Μουτσινάς: Συμπράττουν τις δυνάμεις τους σήμερα στο Instagram!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 14:37 Κωστής Μαραβέγιας - Νίκος Μουτσινάς: Συμπράττουν τις δυνάμεις τους σήμερα στο Instagram!

Το πέμπτο επεισόδιο «Καραντίνα Παγκράτι»… με παρουσιαστή τον Κωστή Μαραβέγια έρχεται σήμερα στο Instagram, με έναν ιδιαίτερο καλεσμένο, τον Νίκο Μουτσινά! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μας κάνει παρέα στην καραντίνα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, κάνοντας live με καλούς του φίλους, όπου τραγουδούν και συζητούν διάφορα θέματα της επικαιρότητας. Το πέμπτο επεισόδιο θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16:00 το μεσημέρι!

«Μαζί μας ο μπον βιβέρ, εστέτ, περφόρμερ και κομπέρ, stand up comedian, παρουσιαστής, θεατράνθρωπος και πάνω απ’ όλα ο διαρκής πρωταθλητής στα «Buzz», «η γνώση είναι δύναμη», «πες βρες» και «παντομίμα» στις χειμωνιάτικες περσινές μαζώξεις σπίτι του. Ο Νίκος Μουτσινάς σε μια τηλεσυνάντηση έκπληξη, σε ένα μπραντεφέρ γνώσης και δύναμης στο instalive @Maraveyas. Θα παίξουμε, θα τραγουδήσουμε, θα ευθυμήσουμε. Δεχόμεθα ερωτήσεις και παραγγελιές στα σχόλια σας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κωστής Μαραβέγιας.

Πηγή: tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση