Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυστηρή απάντηση της Μέγκαν και του Χάρι στον Τραμπ: Δεν έχουμε ανάγκη τα λεφτά σου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 14:34 Αυστηρή απάντηση της Μέγκαν και του Χάρι στον Τραμπ: Δεν έχουμε ανάγκη τα λεφτά σου

Η ενόχληση του ζευγαριού και η έμμεση επιβεβαίωση της μετακόμισής τους στο Λος Άντζελες.

Ο Βρετανός πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν δεν σχεδιάζουν να ζητήσουν βοήθεια από την αμερικανική κυβέρνηση για δαπάνες ασφαλείας, ξεκαθαρίζει το ζευγάρι με δήλωσή του, απαντώντας στο tweet του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα πληρώσουν για την προστασία τους.

Τον Ιανουάριο, το ζεύγος ανακοίνωσε ότι θα απομακρυνθεί από τα βασιλικά καθήκοντά του και αρχικά μετακόμισε στον Καναδά, ενώ σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, πρόσφατα εγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες.

Την Κυριακή, ο Τραμπ έγραψε στο twitter:

"Eίμαι πολύ καλός φίλος και θαυμαστής της Βασίλισσας και του Ηνωμένου Βασιλείου. Πληροφορήθηκα ότι ο Χάρι και η Μέγκαν, οι οποίοι έφυγαν από το Βασίλειο, είχαν εγκατασταθεί στον Καναδά. Τώρα εγκατέλειψαν τον Καναδά για τις ΗΠΑ, ωστόσο οι Η.Π.Α. δεν θα πληρώσουν για την προστασία τους. Πρέπει να πληρώσουν οι ίδιοι!"

Mετά τη δημόσια επίθεση και τον διασυρμό του ζεύγους από τον Τραμπ, απάντησαν μέσω της εκπροσώπου τους, όπως μεταδίδει το Reuters:

"Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex δεν σχεδιάζουν να ζητήσουν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ πόρους ασφαλείας.

Έχουν ήδη φροντίσει για ιδιωτικά χρηματοδοτούμενα μέτρα ασφαλείας".

Με αυτή τη δήλωση, ουσιαστικά ο Χάρι και η Μέγκαν επιβεβαιώνουν ότι όντως έχουν μετακομίσει στο Λος Άντζελες.

Πηγή: thetoc.gr