Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Μαρακάκης για τη γέννηση της κόρης του: Περάσαμε αγωνία, έμεινα αναγκαστικά πέντε μέρες κλεισμένος στο μαιευτήριο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 13:44 Ο Μαρακάκης για τη γέννηση της κόρης του: Περάσαμε αγωνία, έμεινα αναγκαστικά πέντε μέρες κλεισμένος στο μαιευτήριο

Όσα αποκάλυψε για το νεογέννητο παιδί του και όλα όσα βίωσε στο μαιευτήριο εξαιτίας του κορωνοϊού.

Ο Γιάννης Μαρακάκης μίλησε στο Πρωινό για τη γέννηση του πρώτου παιδιού του εν μέσω κορωνοϊού, την μεγάλη αγωνία του ζευγαριού πριν τη γέννα και την εμπειρία που είχε στο μαιευτήριο. Κάτι που βιώνουν όλα τα ζευγάρια που φέρνουν στο κόσμο τα παιδιά τους αυτή την περίοδο.

Όπως είναι αναμενόμενο, τα μέτρα ασφαλείας είναι πολύ αυστηρά στα μαιευτήρια, με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην μπορεί να βγει καθόλου από εκεί για πέντε ημέρες, ενώ είναι αυτονόητο ότι δεν επιτρέπονται επισκέπτες.

Εξήγησε τι ακριβώς έγινε στο μαιευτήριο εξαιτίας του κορωνοϊού:

"Φαίη εμείς περάσαμε αγωνία πριν τον τοκετό για να εξασφαλιστούμε πως είμαστε μακριά. Κάναμε το τεστ και οι δύο πριν μπει η Νίκη να γεννήσει. Εμένα η αγωνία μου είναι μεγαλύτερη για το τι συμβαίνει εκεί έξω και η ένταση που έχω και μέσα μου και έξω μου από τη χαρά μου για αυτή την απίστευτη αλλαγή που έφερε στη ζωή μου το μωρό.

Μπορώ να χαρώ και ίσως ήταν μια μοναδική ευκαιρία να ήμουν τόσες πολλές ώρες στο σπίτι. Δεν θυμάμαι να μου έχει συμβεί ξανά αυτό.

Αλλά η ανησυχία μου για την επόμενη ημέρα δεν με έχει αφήσει να ξεδιπλώσω πράγματα που ίσως να γίνουν αργότερα".

"Προσπαθώ αυτόν τον αναγκαστικό εγκλεισμό στο σπίτι να τον βλέπω σαν διακοπές.

Αυτό που θα ήθελα αναφέρω και έχει ενδιαφέρον, όταν πήγαμε στο μαιευτήριο ήμουν ο τελευταίος συνοδός που επέτρεψαν να μπει, αλλά και του απαγόρευσαν να βγει γιατί αν έβγαινα δεν θα μπορούσα να επιστρέψω. Οπότε έμεινα πέντε μέρες μέσα στο μαιευτήριο κι εγώ".

Δείτε το βίντεο.

Πηγή: thetoc.gr