MasterChef: Η "μάχη" δύο φίλων, η συγκινητική αποχώρηση και τα στοιχήματα στον εξώστη [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 23:53 MasterChef: Η "μάχη" δύο φίλων, η συγκινητική αποχώρηση και τα στοιχήματα στον εξώστη [Βίντεο]

Έξαλλοι οι δύο κολλητοί για το πόσο ελαφρά αντιμετώπιζαν οι συμπαίκτες τους τη δοκιμασία αποχώρησης

Μια δύσκολη δοκιμασία περιλάμβανε απόψε το επεισόδιο του MasterChef.

Μετά την ήττα στην ομαδική δοκιμασία, η κόκκινη ομάδα κλήθηκε να θέσει δύο υποψηφίους. Έτσι μετά το πέρας της ψηφοφορίας, οι δυο προτεινόμενοι ήταν ο Ηλίας και ο Κώστας.

Οι δύο κολλητοί δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη στεναχώρια τους για το γεγονός ότι θα μαγείρευαν ο ένας εναντίον του άλλου. "Δεν ήθελα να μαγειρέψω ακόμα με τον Ηλία, δεν έχω ιδέα πώς θα γίνει!", είπε ο Κώστας, ενώ ο Ηλίας με τη σειρά του ανέφερε ότι θέλει να διαγωνιστεί και του αρέσει να χάσει από ένα δικό του άτομο.

Οι δύο φίλοι διαγωνίστηκαν με ασυνήθιστο τρόπο, αφού το ευ αγωνίζεσθαι κυριάρχησε και οι δυο τους μιλούσαν πολύ κατά τη διάρκεια της μαγειρικής και αλληλοβοηθούνταν. Στον εξώστη ο Γιώργος άκουσε συμπαίκτες του, όπως ο Μπέλλος, η Μαρία, η Κατερίνα και η Ντέμυ να βάζουν στοιχήματα για το ποιος θα παραμείνει και αυτό τον εξόργισε.

Τελικά αυτός που αποχώρησε ήταν ο Ηλίας, το πιάτο του οποίου στα σημεία κρίθηκε κατώτερο από αυτό του Κώστα. Οι κριτές είπαν τα καλύτερα λόγια, συμφώνησαν ότι ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού έμεινε εκτός και η συγκίνηση του Ηλία ήταν εμφανής. Από την άλλη ο Κώστας δήλωσε αποφασισμένος να κρατήσει σκληρή στάση απέναντι στους συμπαίκτες του, οι οποίοι στοιχημάτιζαν στον εξώστη ενώ αυτός και ο κολλητός του έδιναν τα πάντα για να παραμείνουν στο MasterChef.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση