Χάρι και Μέγκαν: Σάλος με την ανακοίνωση για το ίδρυμά τους εν μέσω πανδημίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 16:26 Χάρι και Μέγκαν: Σάλος με την ανακοίνωση για το ίδρυμά τους εν μέσω πανδημίας

Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε η χθεσινή ανακοίνωση, με την οποία ο Χάρι και η Μέγκαν αποκάλυψαν τα σχέδια τους για ένα νέο ίδρυμα, το οποίο θα έχει το όνομα Archewell. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, οι οποίοι πρόσφατα μετακόμισαν στο Λος Άντζελες για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή, εγκαταλείποντας τους ρόλους τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, είπαν ότι ανυπομονούν να αρχίσουν το στήσιμο του ιδρύματος. Σύμφωνα με την Daily Telegraph, το ζευγάρι υπέβαλε όλα τα απαραίτητα έγγραφα στις ΗΠΑ τον περασμένο μήνα. Προς το παρόν, οι δυο τους επικεντρώνουν την προσοχή τους στην πανδημία του κορωνοϊού. Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ούτε ο κορωνοϊός δεν μπορεί να σταματήσει τον Χάρι και την Μέγκαν από την αυτοπροβολή και από το σχέδιο τους να... σώσουν τον κόσμο. Η Dailymail, τονίζει ότι το ζευγάρι έκανε την ανακοίνωση σε μια περίοδο που η Βρετανία βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα και θρηνεί καθημερινά εκατοντάδες νεκρούς καθημερινά, ενώ και ο πρίγκιπας Κάρολος νοσεί.

“Όπως και εσείς, επικεντρωνόμαστε στην υποστήριξη των προσπαθειών να περιοριστεί η πανδημία του Covid-19, αλλά μιας και οι πληροφορίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, αισθανθήκαμε την ανάγκη να μοιραστούμε την ιστορία του πώς ξεκίνησε αυτό" αναφέρουν σε ανακοίνωση. Ο 35χρονος Χάρι και η 38χρονη Μέγκαν επίσης αποκάλυψαν ότι η λέξη "Arche", που χρησιμοποιούν στο όνομα του ιδρύματος και είναι η ελληνική λέξη αρχή, είναι η πηγή έμπνευσης πίσω από το όνομα του γιου τους, Archie Mountbatten-Windsor. “Το κόνσεπτ για ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που ελπίζαμε να δημιουργήσουμε μια ημέρα έγινε η έμπνευση για το όνομα του γιου μας. Το να κάνουμε κάτι με νόημα, να κάνουμε κάτι που παίζει ρόλο" προσθέτουν.“Το Archewell είναι ένα όνομα που συνδυάζει την αρχαία λέξη για τη δράση και την αρχή και την λέξη που παραπέμπει στις βαθιές ρίζες που πρέπει να καταφεύγουμε. Ανυπομονούμε να εγκαινιάσουμε το Archewell όταν έρθει η σωστή ώρα".

Πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση