Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η συγκινητική οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε η σύζυγός του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Απριλίου 2020 11:30 Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η συγκινητική οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε η σύζυγός του

Ο γνωστός παρουσιαστής είχε σοβαρό τροχαίο πριν τρία χρόνια και νοσηλευόταν σε κέντρο αποκατάστασης.

Ήταν Χριστούγεννα του 2017, όταν ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε ένα σοκαριστικό ατύχημα με τη μηχανή του, που του είχε αφήσει 90% αναπηρία, ενώ πήγε σε κέντρο αποκατάστασης, δίνοντας από εκεί τη δική του γενναία μάχη για να επανέλθει.

Το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα, η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη ανέβασε στο λογαριασμό της στο Facebook μία τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία, συγκινώντας τους πάντες. Σε αυτήν, βλέπουμε τη σύζυγό του να φιλάει τον παρουσιαστή, ενώ δίπλα τους βρίσκεται ο γιος τους.

Να υπενθυμίσουμε πως τον περασμένο Νοέμβριο συζητήθηκε η αγωγή που είχε καταθέσει η οικογένεια του παρουσιαστή, ζητώντας χρηματική αποζημίωση από τον οδηγό του λεωφορείου και την εταιρεία του. Μάλιστα, στην αγωγή περιγραφόταν και η κατάσταση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μετά το ατύχημα.

«Σε γενικές γραμμές έχω γίνει φυτό. Αδυνατώ να σταθώ όρθιος χωρίς υποβοήθηση, να περπατήσω και να κινήσω το αριστερό μου χέρι. Έχω πλήρη αδυναμία επικοινωνίας εκτός από την ανταπόκρισή μου σε κάποια νεύματα από οικεία πρόσωπα. Δεν μπορώ να μιλήσω, δεν μπορώ να τραφώ. Έχω υποστεί μόνιμη αναπηρία, δηλαδή έχω καταστεί τετραπληγικός. Δε θα μπορέσω ποτέ ξανά να έχω ομαλή κοινωνική και οικογενειακή ζωή. Δε θα μπορέσω ξανά να έχω κανονική επικοινωνία με το παιδί μου και ουσιαστική επικοινωνία με τη σύζυγό μου. Δε θα μπορέσω να έχω ξανά επαγγελματική εξέλιξη», αναφερόταν μεταξύ άλλων.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση