Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει γενέθλια: Το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα τρυφερά στιγμιότυπα από την παιδική της ηλικία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Απριλίου 2020 14:20 Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει γενέθλια: Το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα τρυφερά στιγμιότυπα από την παιδική της ηλικία

Με αφορμή τα 94α γενέθλια της βασίλισσας, δείτε όσα δεν γνωρίζατε από την παιδική της ηλικία.

21 Απριλίου σήμερα και η βασίλισσα Ελισάβετ γιορτάζει τα 94α γενέθλιά της. Η γηραιότερη μονάρχης και με τη μεγαλύτερη θητεία παγκοσμίως, γεννήθηκε σαν σήμερα το 1926, στην οδό Μπράτον, στο κεντρικό Λονδίνο και έγινε βασίλισσα το 1952 σε ηλικία μόλις 25 ετών. Έχει συμπληρώσει πάνω από 68 χρόνια στον θρόνο της Μεγάλης Βρετανίας, και κάθε χρόνο τα γενέθλιά της γιορτάζονται δύο φορές με μεγαλοπρέπεια. Όχι όμως φέτος, αφού αυτά τα γενέθλια θα είναι διαφορετικά για τη βασίλισσα.

Ο λόγος είναι η πανδημία του κορωνοϊού που δεν επιτρέπει ούτε εορτασμούς, ούτε επισκέψεις από τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά της. Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει εγκαταλείψει το Μπάκιγχαμ και έχει μεταφερθεί στο κάστρο του Γουίνδσορ, καθώς η ίδια και ο σύζυγός της ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Ωστόσο, το παλάτι ανέβασε φωτογραφίες και πληροφορίες για την παιδική ηλικία της βασίλισσας, στο οποίο μοιράζεται όσα δεν γνωρίζαμε για την Ελισάβετ.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε το παλάτι για τα γενέθλια της βασίλισσας:

Πηγή: thetoc.gr