Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μέγκαν - Χάρι: Οι 320 σελίδες που "καίνε" το παλάτι - Το βιβλίο που δεν θέλουν με τίποτα να κυκλοφορήσει

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Απριλίου 2020 12:14 Μέγκαν - Χάρι: Οι 320 σελίδες που "καίνε" το παλάτι - Το βιβλίο που δεν θέλουν με τίποτα να κυκλοφορήσει

Ετοιμάζουν τη βιογραφία τους.

Το τσουνάμι των Sussexes που "χτυπά" το παλάτι εδώ και μήνες δεν έχει τέλος. Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι μετά το Megxit και την μετακόμιση στο Λος Άντζελες, ετοιμάζουν νέο "χτύπημα".

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ήρθε η ώρα να μάθουμε και τη δική τους αλήθεια, αφού έχουν στα σκαριά ένα νέο βιβλίο όπου θα περιγράφουν τη δική τους οπτική για τα όσα συνέβησαν μέσα στο παλάτι, πριν πάρουν την απόφαση να αποχωρήσουν οριστικά από τη βασιλική οικογένεια.

Η Daily Mail αναφέρει ότι το ζεύγος ετοιμάζει πυρετωδώς τη βιογραφία του, ένα βιβλίο 320 σελίδων που θα φέρει τον τίτλο, Thoroughly Modern Royals: The Real World Of Harry And Meghan, δηλαδή "Τα πάντα για τους μοντέρνους βασιλείς: Ο πραγματικός κόσμος του Χάρι και της Μέγκαν".

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου, και το επιμελούνται δημοσιογράφοι του βασιλικού ρεπορτάζ Omid Scobie και Carolyn Durand, άτομα που τους έχουν εμπιστοσύνη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το βιβλίο θα ξεκινά από τη γνωριμία του ζεύγους, τις δύσκολες στιγμές της Μέγκαν με τους παπαράτσι και τις αποκαλύψεις για την οικογένειά της και φυσικά για τη ζωή στο παλάτι, όπου η Αμερικανίδα υπέφερε...

Ενδεχομένως, μάλιστα να αποκαλύψει λεπτομέρειες που το παλάτι δεν επιθυμεί να βγουν στη δημοσιότητα, σχετικά με την οριστική απόφασή τους να αποχωρήσουν από τη βασιλική οικογένεια, τα προνόμια και το αυστηρό πρωτόκολλο.

Το παλάτι τρέμει τις αποκαλύψεις της Μαρκλ για το πώς έζησε δίπλα στη βασίλισσα ή για την κόντρα με την Κέιτ Μίντλετον.

Πηγή:  Daily Mail