Κέιτ - Γουίλιαμ: Εννέα χρόνια έγγαμου βίου - Τα άγνωστα και αμήχανα στιγμιότυπα του γάμου τους

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020 10:26 Κέιτ - Γουίλιαμ: Εννέα χρόνια έγγαμου βίου - Τα άγνωστα και αμήχανα στιγμιότυπα του γάμου τους

H αγχωμένη Κέιτ και η βέρα που δεν έμπαινε με τίποτα.

Εννέα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το μεσημέρι 29ης Απριλίου του 2011, όταν ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ παντρεύτηκε την Κέιτ Μίντλετον με μεγαλοπρέπεια.

Με 2.000 χιλιάδες καλεσμένους -ανάμεσά τους και μέλη βασιλικών οικογενειών από όλο τον πλανήτη- και εκατομμύρια ανθρώπους να παρακολουθούν τις απευθείας συνδέσεις με το αββαείο του Γουεστμίνστερ, το ερωτευμένο ζευγάρι χάρισε στη Μεγάλη Βρετανία μεγάλες στιγμές.

Όλα ήταν διοργανωμένα στην εντέλεια και οι φαν της βασιλικής οικογένειας είχαν βγει στους δρόμους για να δουν από κοντά το παραμύθι.

H αγχωμένη Κέιτ και η βέρα που δεν έμπαινε με τίποτα

Παρά την άψογη διοργάνωση, δεν υπήρξαν και οι δυσκολίες, οι οποίες δεν φάνηκαν αλλά το ζευγάρι δεν έκρυψε την αμηχανία του. Ειδικά η Κέιτ, η οποία δεν ήταν συνηθισμένη σε τόσο μεγάλη έκθεση.

Την ώρα, λοιπόν, που το ζευγάρι αντάλλασσε τους όρκους του, η Κέιτ ήταν υπερβολικά αγχωμένη, το πρόσωπό της είχε παγώσει και με δυσκολία μπόρεσε να πει όσα της έλεγε ο παπάς.

Δευτερόλεπτα αργότερα, όταν ήρθε η ώρα να φορέσουν τις βέρες, ο Γουίλιαμ φάνηκε να δυσκολεύεται να φορέσει στην αγαπημένη του τη βέρα, καθώς όπως φαίνεται στα πλάνα ήταν πολύ στενή και δεν χωρούσε στο δάχτυλό της.

Αργότερα, ενώ το ζευγάρι έκανε βόλτα με την άμαξα, η Κέιτ πάλι έδειξε να δυσανασχετεί προσπαθώντας να ισορροπήσει και να καθίσει στην θέση της, να κρατήσει σωστά απλωμένο το νυφικό της για να μην τσαλακωθεί και να κατέβει σωστά από την άμαξα μετά το τέλος του γύρου του θριάμβου.

Δείτε τα στιγμιότυπα στο παρακάτω βίντεο.

Εννέα χρόνια αργότερα ο 37χρονος πρίγκιπας Γουίλιαμ και η 38χρονη Κέιτ Μίντλετον έχουν τρία παιδιά – τον 6χρονο πρίγκιπα Τζορτζ, την 4χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον 2 ετών πρίγκιπα Λούις.

Δείτε εδώ τον λαμπερό γάμο τους.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση