Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Bάνα Μπάρμπα: Έτσι βρέθηκε στα χέρια μου η βίλα του Ασλάνη στη Μύκονο - Η περιουσία, η κατάσχεση και η διαθήκη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Μαΐου 2020 10:55 Bάνα Μπάρμπα: Έτσι βρέθηκε στα χέρια μου η βίλα του Ασλάνη στη Μύκονο - Η περιουσία, η κατάσχεση και η διαθήκη

"Ο Μιχάλης Ασλάνης είχε περιουσία που πήγε στο Δημόσιο κι εγώ..."

Στην εκπομπή Μεσάνυχτα ήταν καλεσμένη η Βάνα Μπάρμπα, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για τη βίλα του Μιχάλη Ασλάνη, εξηγώντας πώς βρέθηκε στα χέρια της μετά την κατάσχεσή της από το δημόσιο, ξεθαρίζοντας το αν υπάρχει διαθήκη.

"Δουλεύαμε πάνω στο real estate με κάποιους συνεργάτες, δεν ήταν μόνο στη Μύκονο, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας. Είδαμε ότι οι αλλαγές στην κυβέρνηση άνοιγαν κάποια παράθυρα, υπάρχουν χιλιάδες ακίνητα που μπορούν να αξιοποιηθούν για να είναι χρήσιμα. Έτσι πήγαμε με καλές εταιρείες και προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι, που δυστυχώς δεν ξέρω αν θα μπορούμε να το κάνουμε πια. Και χάσαμε χρήματα αυτή τη στιγμή…

Θα νοικιάζαμε κάποια ακίνητα, τα οποία θα τα χρησιμοποιούσαμε σε κάποια νησιά για να μένουν εργάτες από τα ξενοδοχεία, υπάλληλοι, κόσμος που δεν χωράει και δεν έχουν που να μείνουν, δεν έχουν καταλύματα προσωπικά. Εγώ είχα την τύχη να δω το σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη, του αγαπημένου μου φίλου και το νοίκιασα για να μπορώ να το εκμεταλλευτώ γιατί δεν μας περισσεύουν χρήματα για να ζήσουμε οι Έλληνες όπως παλιά.

Ο Μιχάλης Ασλάνης είχε περιουσία που πήγε στο Δημόσιο κι εγώ το νοίκιασα από το Δημόσιο, δεν άνοιξε καμία διαθήκη ρε παιδιά. Υπάρχουν χιλιάδες σπίτι που μπορείς να νοικιάσεις από το Δημόσιο, όπως και παραλίες. Διαθήκη; Που τέτοια τύχη… Φέτος δεν θα μπορέσω να το δουλέψω το σπίτι, δεν μπορώ να πληρώσω ούτε τους μπογιατζήδες που το βάφουν. Ίσως πρέπει να το αφήσω για του χρόνου", είπε συγκεκριμένα η Βάνα Μπάρμπα.

Πηγή: thetoc.gr