Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μέγκαν - Χάρι: Η "ταπεινή" βίλα των 18 εκατ. δολαρίων που έβαλαν στο μάτι - Ο ρόλος της Όπρα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Μαΐου 2020 12:24 Μέγκαν - Χάρι: Η "ταπεινή" βίλα των 18 εκατ. δολαρίων που έβαλαν στο μάτι - Ο ρόλος της Όπρα

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μένουν σε μια υπερ-πολυτελή έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, η οποία ανήκει στον Τάιλερ Πέρι.

Αν και το ζευγάρι δεν έχει συναντηθεί ποτέ δημοσίως με τον εκατομμυριούχο Πέρι, σύμφωνα με την Dailymail γνωρίστηκαν μέσω της καλής φίλης του ζευγαριού, Όπρα Ουίνφρεϊ. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ και ο ενός έτους γιος τους, Άρτσι, ζουν από τα τέλη Μαρτίου, όταν μετακόμισαν από τον Καναδά στο Λος Άντζελες, μετά το Megxit, στην έπαυλη αξίας 18 εκατ. δολαρίων. Το ζευγάρι βγαίνει σπανίως από το σπίτι, ίσως μετά την λήξη της καραντίνας λόγω του κορωνοϊού αυξηθούν οι εμφανίσεις τους. Άλλωστε η περιοχή που επέλεξαν είναι γεμάτη με παπαράτσι, οι οποίοι ανυπομονούν για τα στιγμιότυπα από τη ζωή τους.

Η βίλα με άρωμα Τοσκάνης, έχει οκτώ υπνοδωμάτια, 12 μπάνια, πισίνα, βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου στην περιφραγμένη κοινότητα Beverly Ridge Estates και η θέα της πόλης είναι μαγευτική. Δεν είναι γνωστό αν ο 35χρονος Χάρι και η 38χρονη Μέγκαν πληρώνουν ενοίκιο ή αν ο Τάιλερ τους φιλοξενεί χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα. Δεν υπάρχει κάποιο αποδεικτικό για αγοραπωλησία της ιδιοκτησίας μέχρι στιγμής.

Η Όπρα είναι μέντορας τόσο της Μέγκαν όσο και του Πέρι, ενώ έχει βαπτίσει και τον πεντάχρονο γιο του Πέρι. Ο Δούκας και η Δούκισσα προετοιμάζουν μαζί με την Όπρα μια σειρά ντοκιμαντέρ.

Πηγές: Dailymail, enikos.gr