Μέγκαν Χάρι: Η "απόδρασή" τους από το παλάτι γίνεται ταινία - Οι αποκαλύψεις, τα μυστικά [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Μαΐου 2020 10:48 Μέγκαν Χάρι: Η "απόδρασή" τους από το παλάτι γίνεται ταινία - Οι αποκαλύψεις, τα μυστικά [Βίντεο]

Το πριν και το μετά από την αμφιλεγόμενη απόφαση του ζευγαριού να εγκαταλείψει το παλάτι.

Η συναρπαστική ιστορία του Megxit θα αποτελέσει την πλοκή της νέας τηλεταινίας που ετοιμάζει

Νέα ταινία για τη ζωή του Χάρι και της Μέγκαν ετοιμάζει το Lifetime. Αυτή είναι τρίτη ταινία του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου, που δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με το λαμπερό ζευγάρι.

Θα έχει τίτλο "Χάρι και Μέγκαν: Η απόδραση από το παλάτι

Το στόρι θα καλύπτει όλο το Megxit, δηλαδή όλο το παρασκήνιο πριν το ζευγάρι πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα και να μετακομίσει από το παλάτι σε άλλο σπίτι, άλλη χώρα και άλλη... ήπειρο.

Tο φιλμ θα αφηγείται τα περιστατικά πριν και μετά την αμφιλεγόμενη απόφαση του ζευγαριού και θα έχει χαρακτήρα μυθοπλασίας, αλλά θα βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

"Η ταινία αφηγείται τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ο Χάρι και η Μέγκαν ως νέοι γονείς και τις μοναδικές προκλήσεις του ρόλου τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, οι οποίες τελικά τους ώθησαν στο να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή με τους δικούς τους όρους".

Η πρώτη, με τίτλο "Χάρι και Μέγκαν: Ένας βασιλικός έρωτας" ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2018, μόλις δύο μήνες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους και προβλήθηκε τον Μάιο της ίδιας χρονιάς, πέντε μέρες πριν τον γάμο τους. Η δεύτερη, που προβλήθηκε έναν χρόνο μετά, εστίαζε στον πριγκιπικό γάμο και στους πρώτους μήνες της ζωής του Χάρι και της Μέγκαν ως παντρεμένο ζευγάρι.

Δείτε αποσπάσματα από τις τηλεταινίες για τη ζωή του ζευγαριού:

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση