Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Ήταν κάθε άλλο παρά ένα παραμύθι". Η Μέγκαν Μαρκλ μιλάει για όσα βίωσε στο παλάτι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020 12:06 "Ήταν κάθε άλλο παρά ένα παραμύθι". Η Μέγκαν Μαρκλ μιλάει για όσα βίωσε στο παλάτι

"Θέλω να καταλάβουν όλοι τι πέρασα"

"Ήταν κάθε άλλο παρά ένα παραμύθι". Η Μέγκαν Μαρκλ βιάζεται να κυκλοφορήσει η βιογραφία της άμεσα, πιστεύοντας ότι θα κάνει ρεκόρ πωλήσεων, θα αποκαλύψει την ευάλωτη πλευρά της και θα αλλάξει την εικόνα της ως αγενής και απαιτητική ντίβα.

Όπως αποκαλύπτει η DailyMail.com, η Μαρκλ θέλει να κυκλοφορήσει άμεσα η επερχόμενη βιογραφία για την ίδια και τη ζωή με τον πρίγκιπα Χάρι. Το βιβλίο με τίτλο "Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family" πρόκειται να κυκλοφορήσει διαδικτυακά σε όλο τον κόσμο στις 11 Αυγούστου, ενώ το κανονικό βιβλίο θα πωλείται από τις 20 Αυγούστου. Ωστόσο, η ίδια θέλει να το επισπεύσει καθώς πιστεύει ότι θα της κάνει καλό και θα καθαρίσει το όνομά της.

Όπως αποκαλύπτει φίλος της, η ίδια πιστεύει ότι αυτό το βιβλίο θα δείξει στον κόσμο γιατί έμειναν χωρίς άλλη επιλογή από το να αφήσουν τη βασιλική ζωή.

Θέλει να βγάλει τον τίτλο της απαιτητικής ντίβας από πάνω της

Αν και οι λεπτομέρειες από τη ζωή του ζεύγους στο Λος Άντζελες δείχνει ότι μεγαλοπιάνονται και ζουν σαν σταρ του Χόλιγουντ στο σπίτι των 18 εκατ. δολαρίων και ταξιδεύουν με ιδιωτικά τζετ, η Μέγκαν "θέλει να καταστρέψει αυτήν την εικόνα που έχει ο κόσμος για εκείνη, ότι δηλαδή είναι μια απαιτητική ντίβα που αναζητά τη φήμη και την εξουσία" όπως είπε φίλος της.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι "Η Μέγκαν φαίνεται ότι πιστεύει πως οι αναγνώστες θα καταλάβουν τελικά όλα όσα πέρασε μέσα στο παλάτι, τα μαρτύριά της".

Θα πει πολλά για το παλάτι

Παράλληλα, ο φίλος της αποκάλυψε ότι η Μέγκαν "στο βιβλίο η Μέγκαν μιλάει και για την απόφαση να τα πει όλα στο βιβλίο, και όσα θα πει θα προκαλέσουν έκπληξη σε πολλούς".

Και σίγουρα δεν θα χαροποιήσουν καθόλου το παλάτι. Όπως και η τελευταία της εμφάνιση με τον γιο της, που αποτέλεσε προσβολή προς τη βασίλισσα.

Πηγή: thetoc.gr